Arda Turan: Fransa'da başarı kazanacağız, sürprizlere hazır olun


A Milli Futbol Takım kaptanı Arda Turan, Fransa'da düzenlenecek olan 2016 Avrupa Şampiyonası'nda başarı kazanacaklarını belirterek, "Sürprizlere hazır olun." dedi.

Arda Turan, Katar ile oynayacakları karşılaşma öncesi maçın oynanacağı Abdullah bin Khalifa Stadı'nda açıklamalarda bulundu. 2016 Avrupa Kupaları'na katılmaları sonrası takımın içinde bulunduğu ruh halinden bahseden başarılı futbolcu, "Euro 2008'de kimse yarı final oynayacağımızı düşünmüyordu. Fransa'da başarı kazanacağız. Sürprizlere hazır olun. Başımızdaki insan ele avuca sığmayacak bir ruha sahip. Bizde buna ayak uydurup elimizden geleni yapacağız. Arkadaşlarımızla beraber hem Euro 2016'da hem de ileride daha iyi bir başarılara imza atacağız. Biz skorlardan çok duruşuyla farklı bir takım olduğumuzu sahaya yansıtacağız. Ülkemizin genel bir sorunu olarak gözükebilir turnuvalara katılamamak. Ama şuan Avrupa Şampiyonası'ndayız ve burada başarılı olmaya çalışacağız. Sonrasındaki turnuvalara da İnşallah katılır ve bir devamlılık kazanırız." diye konuştu.

Barcelona'da oynamamasına rağmen milli takımda oynaması ile ilgili gelen bir soruya yıldız oyuncu, "Barcelona'ya transfer olduğumda Fatih Terim ile irtibatlıydık. O daha ilk günde Arda oynayacak demişti. Bu güven benim için çok önemliydi. Doğru bir karar verdiğimizi düşünüyorum ama zor bir dönemdi. Sahada olamamak zor. Kendimi psikolojik olarak hazırlamaya çalıştım. Zor bir dönemdi ve elimden geleni yaptım ve şükürler olsun başarılı olduk. Fatih hocam ve medya beni hep hazır tuttu." diye cevap verdi.

El Clasico maçında oynamayacak olması hakkında sorulan bir soruya ise Arda, şöyle cevap verdi: "El Clasico'da yer almamak bir oyuncu için üzücü ama ben oynayamayacağımız zamanları değil de oynayacağım zamanın hayalini kuruyorum. Umarım takımım El Clasico'dan galip ayrılır."



CİHAN
<< Önceki Haber Arda Turan: Fransa'da başarı kazanacağız, sürprizlere... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER