Arena'da hakeme kırmızı kart


Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 22. haftasında Türk Telekom Arena'da oynanan Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasının son dakikalarında ortalık karıştı.

86. dakikada Wesley Sneijder'in ara pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Umut, Luis Pedro Cavanda'nın müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem Deniz Ateş Bitnel penaltı noktasını gösterdi. Pozisyon sonrasında Luis Pedro Cavanda hakem Deniz Ateş Bitnel'e fiziksel temasta bulunduğu gerekçesi ile doğrudan kırmızı kart gördü. Yere düşen kartı alarak hakeme gösteren Salih Dursun da doğrudan kırmızı kart ile oyundan atıldı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında konuk ekip toplamda 4 kırmızı kart gördü. 59. dakikada Özer Hurmacı, 70. dakikada Aykut Demir ikinci sarı karttan 86. dakikada Cavanda ve Salih Dursun doğrudan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Trabzonsporlu oyuncular ise Selçuk İnan'ın attığı penaltı golü sonrası mücadele etmeyi bıraktı. Galatasaraylı futbolcularda hücum etmek yerine kendi aralarında top dolaştırdı. Maçın son iki dakikası bu şekilde tamamlandı ve karşılaşma da 2 - 1 Galatasaray'ın üstünlüğünde sona erdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Arena'da hakeme kırmızı kart Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER