Arı, Eskişehirspor'a destek için taraftara çağrıda bulundu


Eskişehirspor Kulüp İdari Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Arı, pazar günü oynayacakları Antalyaspor maçının takım için hayati önem taşıdığını belirterek, taraftarlardan destek istedi.

Arı, yaptığı açıklamada, Antalyaspor maçında taraftarla bütünlük sağlayabilme adına Passolig çıkaran taraftara açık tribünden bu maç için bir biletin kendilerine hediye edileceğini kaydetti. Passolig çıkaran taraftarın bilet yüklemelerini maç gününe kadar yapabileceklerini belirtti.

Arı, taraftardan 14 Şubat Sevgililer Günü'nde oynanacak olan Antalyaspor maçıyla ilgili günün önemine ilişkin bir ricada bulundu. Arı, "Biliyorsunuz 14 Şubat Sevgililer Günü. Buradan açık tribünde yerlerini cezalarından dolayı alamayacak olan taraftarımızdan Eskişehirspor sevgilerini sevdikleriyle paylaşmaları adına bir çağrım var. Sevdiğinize Passolig Kartı çıkartarak, Eskişehirspor sevginizi onunla paylaşın. 14 Şubat'ta sizin yerinize sevdiğiniz Eskişehirspor'a destek olsun ve İnşallah galibiyetle de unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşamış olalım." ifadesini kullandı.

Pazar günü saat 16.00'da oynanacak olan Eskişehirspor - Antalyaspor maçının biletlerinin Atatürk Stadı gişeleri ve PassoLig kanallarından alınabileceği açıklandı. Bilet fiyatları ise şöyle belirlendi:
Açık ve Nefer Tribünü: 5 TL, VIP - 1965'liler Tribünü: 20 TL, Misafir Tribünü: 10 TL.
CİHAN
<< Önceki Haber Arı, Eskişehirspor'a destek için taraftara çağrıda bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER