Arsenal sevgisi hastanelik etti

Arsenal’in Leicester City’yi 2-1 yendiği maçta Welbeck’in son dakikada attığı gol Arsenalli bir taraftarın kasığının yırtılmasına neden oldu.

Arsenal sevgisi hastanelik etti

İngiltere Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Arsenal’in Leicester City’yi son dakika golüyle yenmesi Londralı bir taraftarın hastanelik olmasına neden oldu.

İngiltere’de şampiyonluk yarışının en önemli maçlarından birisi geçtiğimiz hafta Arsenal ile Leicester City arasında oynandı. Arsene Wenger’in öğrencileri mücadeleyi Danny Welbeck’in 90+4. dakikada attığı golle 2-1 yenereken Arsenallı bir taraftar bu gole sevinirken hastanelik oldu.

“Babasıyla sevinçten zıplarken kasığı yırtıldı”

Scott Woods ismindeki taraftar sosyal medyaya eklediği fotoğrafla golün ardından yaşadığı sevinç nedeniyle ameliyat olmak zorunda kaldığını söyledi. Olay anını anlatan genç, “Welbeck’in golünün ardından babamla birlikte sevinçten zıplamaya başladık. Ardından ona sarıldım. Aradan bir gün geçtikten sonra kendimi iyi hissetmemeye başladım ve hastaneye gitmek zorunda kaldım” dedi. Hastaneye gittiğinde kasığının yırtıldığını anlayan Woods ameliyat olmak zorunda kaldı. Genç taraftara, sevinç sırasında bacağına aşırı yüklenmesi nedeniyle kasık fıtığı teşhisi konuldu. Bu olayın ardından gazete ve televizyonlara konu olan Woods ameliyat edildi.

Arsenal, şampiyonluk yolunda aldığı bu galibiyetle Leicester City’yle arasında olan puan farkını 2’ye indirmişti.

Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber Arsenal sevgisi hastanelik etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER