Artvinli vatandaş yalan habere böyle tepki gösterdi


Artvin Cerattepe'de Cengiz Holding'in madencilik faaliyetlerine yönelik eylemler devam ederken, Artivinli bir gencin, Sabah'ın internet sitesini arayarak tepkisini dile getirdiği video, sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor.

Sabah'ın internet sitesi, Artvinlinin demokratik tepkilerini hainlik olarak niteleyen ve eylemcileri PKK ile bir tutan manşetler attı. İsminin Bülent Kaya olduğu belirtilen Artvinli bir genç siteyi arayarak tepkisini gösterdi.

Telefondaki yetkiliye "İki günden beri Artvin Cerattepe'deki maden işletmesiyle ilgili orada işte maden protestolarıyla ilgili haberlerinizi takip ediyorum. Beyefendi biz gözümüzle gördüğümüze mi inanalım size mi inanalım... Siz Artvin'e Artvinliye PKK'lı yakıştırmasını nasıl yapabiliyorsunuz hangi cüretle yapabiliyorsunuz....Siz resmen provokasyon yapıyorsunuz. İkincisi siz Artvinliyi ne zannettiniz ya siz yorum yapmıyorsunuz yalan söylüyorsunuz bu nasıl bir habercilik... Haberde yorum yapılır ama, sizinkisi yalan söylemek. Siz burada neyin yaşandığını biliyor musunuz. Orada büroda oturarak yalan haber yazamazsınız. Biz daha geçen sene kardeşimizi uğurladık. Orada AK Partili Belediye Başkanının ne işi vardı. Allah sizleri ıslah etsin." CİHAN
<< Önceki Haber Artvinli vatandaş yalan habere böyle tepki gösterdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER