Asayiş uygulaması yapan polislere cip çarptı: 9 yaralı


Beyoğlu'nda seyir halindeki cip, polislerin asayiş uygulaması sırasında durdurduğu motosiklet ve otomobile arkadan çarptı. 4 polis memuru ile diğer araçlardaki 5 kişi yaralandı. Kaçmaya çalışan araç sürücüsü, polis ekipleri tarafından durduruldu.

Kaza, saat 00.30 sıralarında, Dolapdere Irmak Caddesi Taksim istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, polis ekipleri cadde üzerinde asayiş uygulaması yaptığı sırada, caddede seyir halinde olan Engin Türkanoğlu idaresindeki 34 BE 0460 plakalı cip, park halindeki 34 YB 148 plakalı motosiklete ve 34 UA 2846 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada uygulama sırasında dışarıda olan 4 polis memuru ile motosiklet üzerinde sürücünün arkasında oturan 1 kişi ve cipte bulunan 4 kişi yaralandı.

Kazanın ardından cip sürücüsü aracı geri çıkararak kaçmak istedi. Polis ekipleri sürücüyü araçtan indirerek gözaltına aldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, caddeyi araç trafiğine kapattı. Yaralılar ise olay yerinde bulunan ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Motosiklette bulunan yaralının durumunun ağır olduğu bildirildi. Gözaltına alınan cip sürücüsü Engin Türkanoğlu, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kazadan kıl payı kurtulan otomobil sürücüsü Aykut Karslı, "Uygulama noktasında dururken arkadan gelen araç durmadı çok şiddetli bir şekilde memur arkadaşlara ve bize vurdu. Arabayı pert etti. Memur arkadaşlara da bayağı zarar verdi, yaraladı. Sonra kaçmaya çalışırken, polisler şoför kapısından tutup çekti. Motorcu çocuk çok kötüydü kafasından kanlar akıyordu. Durumu ağırdı hastaneye götürdüler" dedi. Kaza nedeniyle trafiğe kapatılan cadde, hasarlı araçların kaldırılmasının ardından tekrar açıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Asayiş uygulaması yapan polislere cip çarptı: 9 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER