Ateş çemberinde "gol hesabı" başladı

Spor Toto Süper Lig’de son 3 haftaya girilirken düşme hattı iyice karıştı. Medicana Sivasspor’un bir adım geride kaldığı yarışta Eskişehirspor, Gaziantepspor ve Kayserispor kıyasıya bir rekabet içerisinde.

Ateş çemberinde

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında kıyasıya bir şampiyonluk yarışı yaşanırken bir diğer yandan da takımlar ligde kalmak için savaşıyor.

Geride kalan 31 hafta sonunda Mersin İdman Yurdu, Süper Lige veda eden ilk takım olurken Medicana Sivasspor, Eskişehirspor, Gaziantepspor ve Kayserispor arasında da kıyasıya bir rekabet başladı.

Medicana Sivasspor, Akhisar Belediyespor karşısında son dakikalarda aldığı dramatik beraberlikle gelecek sezon da Süper Lig’de mücadele etme şansını mucizelere bıraktı.

GaziantepsporEskişehirspor maçı ligin kaderini belirleyecek

Eskişehirspor ile Gaziantepspor arasında önümüzdeki hafta oynanacak maç ise kümede kalma yolunda çok kritik bir viraj olacak.

29 puanla düşme hattında yer alan Eskişehirspor deplasmanda 32 puanlı Gaziantepspor’a konuk olacak. Eskişehirspor zorlu mücadeleyi kazanması durumunda rakibiyle puanını eşitleyecek.

Bu durumda da gol hesapları sahne alacak.

Eskişehir ile Gaziantep arasında oynanan ilk maç 2-1 Gaziantep temsilcisinin galibiyetiyle sonuçlanmıştı. Es-es ikinci maçı bir farkla kazanması durumunda iki takım arasındaki ikili averaj eşitlenmiş olacak.

Süper Lig statüsüne göre deplasman golünün bir avantaj sağlamayacak olması Eskişehirspor için 1-0’lık galibiyeti bile yeterli kılacak.

Gaziantepspor’un karşılaşmayı 1 farkla kaybetmesi durumunda iki takım arasındaki genel gol averajı da eşitlenmiş olacak ve kalan 2 maçta takımların aldığı puanlar kadar attıkları goller de önemli bir hal alacak.

Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber Ateş çemberinde "gol hesabı" başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER