Atiye konseri iptal edildi


Çukurova Belediyesi'nce yaptırılan Jurassic Park'ın açılışında yapılması planlanan Atiye konseri iptal edildi. Açılışta müzik etkinliği yapılmaması kararlaştırıldı.

Çukurova Belediyesi'nin, 3 Ekim Cumartesi akşamı Jurassic Park açılışını yaparken vereceği Atiye konseri Başkan Soner Çetin'in talimatıyla iptal edildi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açılışını yapacağı Jurassic Park'la ilgili etkinlik sırasında halka açık konser planladıklarını belirten Belediye Başkanı Soner Çetin, "Dün, bugün ve neredeyse her gün polislerimiz ve askerlerimiz şehit edilirken, yüreğimiz kan ağlarken, ölüm acıları yaşanırken türkülü şarkılı etkinlik yapmak olmaz, bize yakışmazdı ve iptal ettik." dedi.

Başkan Soner Çetin, 3 Ekim Cumartesi akşamı saat 18.30'da planlandığı gibi Doğal Park içindeki Jurassic Park'ın açılışının yapılacağını, açılış kurdelesinin de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından gerçekleştirileceğini de belirtti. Çetin, "Önce engelliler için özel olarak yaptığımız havuzumuzu, ardından da bölgenin ilk ve tek Jurassic Park'ını açacağız ancak normal düzende bir açılış olacak." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Atiye konseri iptal edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER