ATO Başkanı Bezci: Yangının esnafa ve Başkent ekonomisine zararı büyük


Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, 250 işyerinin tamamen yandığı Osmanlı Halk Pazarı'ndaki yangının esnafa ve Başkent'in ekonomisine zararının büyük olduğuna dikkat çekti.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile birlikte yangın yerinde incelemelerde bulunan Salih Bezci, yangının nasıl başladığı ve yayıldığı hakkında, itfaiye, görgü tanıkları ve esnaftan bilgi aldı. Bezci, daha sonra yaptığı açıklamada, "Yangın sabaha karşı 04.00 sıralarında meydana gelmiş ve hemen itfaiyeye haber verilmiş. İtfaiyemiz de 25 araç ve 108 personeliyle yangına müdahalede bulunmuş. 250 iş yerinin yandığı belirtiliyor. Yangının çok daha fazla büyümeden kontrol altına alınmış olması ve yangında can kaybının olmaması tesellimiz. İnşallah böyle bir kaza, böyle bir bela daha yaşamaz esnafımız." dedi.

Yangının esnafa ve Ankara ekonomisine zararının büyüklüğüne dikkat çeken Bezci, "Yangınla ilgili detaylı inceleme çalışmaları yapılacak ve nedeni bu çalışmaların ardından açıklanacaktır. Esnafımızın ekmeğini kazandığı bir yerde yangın çıkması, deyim yerindeyse ekmek teknelerinin yanması gerçekten çok üzücü. Bu üzüntüyü paylaşıyorum. Allah beterinden saklasın. Ankara Ticaret Odası olarak yangından etkilenen esnafımıza elimizden gelen desteği vereceğiz." açıklamasında bulundu. CİHAN
<< Önceki Haber ATO Başkanı Bezci: Yangının esnafa ve Başkent ekonomisine... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER