Atromitos UEFA'ya başvuruyor

Atromitos 1-0 kaybettikleri Fenerbahçe maçında hakemlerin kurbanı olduklarını savunarak, UEFA'ya şikayette bulunacaklarını söyledi.

Atromitos UEFA'ya başvuruyor

Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı Atromitos maçı sonrasında Yunan ekibinde, karşılaşmanın İtalyan hakemi Daniele Orsato'ya büyük tepki vardı.

Atromitos Kulübü Başkanı Georgios Spanos, hakemleri UEFA'ya şikayet edeceklerini söyledi. Spanos, “Maçın hakemi bize ve Yunanistan Futbol Federasyonu’na hiç saygı göstermedi. Skoru hakem belirledi. 14’e karşı 11 kişiyle oynadık. Olanlar için federasyon nezdinde UEFA ile iletişime geçeğiz. Neler olduğunu hepiniz gördünüz” diye konuştu.

TEKNİK DİREKTÖR GRIGORIU: HAKSIZLIĞA UĞRADIK

Teknik direktör Michalis Grigoriou da maçın tamamında büyük haksızlığa uğradıklarını savundu. Grigoriou, şunları söyledi:
"Birinci dakikadan itibaren hakem tarafından büyük haksızlığa uğradık. İki penaltımız verilmedi. Van Persie'nin golü fauldü. Çok daha fazla konuşmak istemiyorum. Büyük bir takım karşısında iyi oynadık. Gelecek maç için çalışacağız. 0-0 iyi bir sonuç olacaktı ama Fenerbahçe karşısında nasıl oynadığımızı gördüm. İstanbul'daki rövanşı bekleyeceğiz" diye konuştu.

"VAN PERSIE BİR OYUNCUMA 'FAULDEN GOL ATTIK' DEDİ"      

Van Persie'nin golün faul olduğunu söylediğini savunan Yunan teknik adam, "Fenerbahçeliler de bunu kabul ediyor. Van Persie, bir oyuncuma 'Size faulden gol attık' dedi. Her şey bitmedi. Aslında biz bu maçı kazandık. Büyük bir takım karşısında iyi oynadık. Fenerbahçe'nin karşısına rövanşta yeni bir taktikle sahaya çıkacağız" ifadelerini kullandı.

BRITOS: FAULLÜ GOL SONUCU BELİRLEDİ

Oyuna sonradan dahil olan Atromitos futbolcusu Britos ise Fenerbahçe karşısında iyi oynadıklarını belirterek, "Mükemmel bir maç çıkardık. Pozisyonlar da bulduk ancak golü atamadık. Bu maçın son ana kadar çok zor olacağını biliyorduk. Maçın sonucunu da nihayetinde hakemin kararı belirledi. Faulle atılan bir gol rakibimize avantaj getirdi" dedi.


<< Önceki Haber Atromitos UEFA'ya başvuruyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER