ATSO, Ankara'da teröre karşı yürüyecek

ATSO, Ankara'da teröre karşı yürüyecek

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) liderliğinde 14 meslek örgütü ve sivil toplum kuruluşu tarafından 17 Eylül Perşembe günü Ankara Sıhhiye Meydanı'nda düzenlenecek 'Teröre Hayır Kardeşliğe Evet' yürüyüşüne ATSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleriyle birlikte katılacaklarını bildirdi.

Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütlerinin katılacağı yürüyüşte yüzbinlerin tek vücut olarak teröre karşı tepkisini dile getireceğini belirten Davut Çetin, "Türkiye'de son dönemde yaşanan hain terör saldırıları sonucu onlarca güvenlik görevlimiz şehit oldu, evlere ateş düştü, çok sayıda vatandaşımız yaşamını kaybetti. Hepimizin yüreği yanıyor. Binlerce yıldır kardeşçe yaşayan ülkemizin birliğini bozmaya yönelik çirkin bir oyun oynanıyor. Biz de bu duygularla ATSO yönetimi ve meclisi olarak 'Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet' demek için 17 Eylül'de Ankara'da olacağız." dedi.

Davut Çetin, ATSO üyelerini ve Antalyalıları ev ve işyerlerini bayraklarla donatmaya ve Ankara'daki yürüyüşe destek vermeye davet etti. CİHAN
<< Önceki Haber ATSO, Ankara'da teröre karşı yürüyecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER