Avrupa'nın üzeri açılıp kapanabilen ilk AVM'si açıldı

Avrupa'nın üzeri açılıp kapanabilen ilk AVM'si açıldı

İzmir'e sembol projeler kazandıran Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Avrupa ve Ortadoğu'nun üzeri açılıp kapanabilen ilk alışveriş ve yaşam merkezi Point Bornova'yı hizmete açtı. Yaklaşık 1 milyar TL yatırım değeriyle hayata geçirilen Point Bornova'da 150 mağaza yer alıyor. Avrupa ve Ortadoğu'nun üzeri açılıp kapanabilen ilk AVM'si olan Point Bornova, her hava şartına uyum sağlayabilecek. 45 saniyede üzeri açılıp kapanabilen AVM, 150 mağaza ile İzmirlileri en yeni markalarla biraraya getirecek. Açılışla birlikte dünyanın önde gelen markaları H&M, COS, Armani Jeans, Furla, Scotch&Soda, Kiehl's, EA7 Emporio Armani, Vakko Wedding, Sportsoul ilk kez İzmir'e girdi. Kavuklar Gayrimenkul Yatırım Grup Başkanı Metehan Kavuk, "Mart 2014'te inşaatına başladığımız Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni, İzmir'e kazandırdığımız yepyeni markalarla hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Üç yıllık ön çalışmayla 18 ayda tamamladığımız bu eser, İzmir'in sembolleri arasında yer alacak." dedi. Yeni yatırımla ilgili bilgi veren Kavuk, "AVM'nin yanısıra 600 konutluk dev bir karma proje olan Point Bornova, 2016'nın ilk yarısında sakinlerini ağırlamaya da başlayacak." dedi.

Kavuklar Grubu'nun yarım asıra yaklaşan bilgi ve tecrübesini İzmir'e aktarmaya devam ettiklerini belirten Kavuklar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk da Ege'nin incisi İzmir'i Kavuklar güvencesi ve kalite anlayışıyla yüceltmek için çalıştıklarını söyledi.

GÜNDE BİN 200 KİŞİ ÇALIŞTI

Geceli gündüzlü çalışarak bu eseri İzmir'e kazandırdıklarını belirten Metehan Kavuk da şunları kaydetti: "Bu eserin ortaya çıkması için günde ortalama bin 200 kişi çalıştı. 175 bin metrekare alışveriş merkezi ve 125 bin metrekare konut olmak üzere toplam 300 bin metrekare inşaat alanı olan bu proje, İzmir'in en büyük karma yaşam projesidir. Point Bornova'nın şekillenmesinde emeği geçen HOK Mimarlık Ofisi, konsept geliştirme, kiralama ve yönetim danışmanlığı konusundaki iş ortağımız JLL başta olmak üzere projenin İzmir'e kazandırılması aşamasında emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ederim."

YEPYENİ MARKALAR POİNT BORNOVA İLE İZMİR'DE

Kültür sanat, eğlence, müzik, alışveriş ve modanın buluşma noktası olacak Point Bornova AVM, İzmirlilerin merakla beklediği markaları bünyesinde barındıracak. Dünyanın önde gelen moda perakende zincirlerinden İsveçli H&M, İzmir'deki ilk, aynı zamanda Türkiye'deki en büyük mağazasını Point Bornova çatısı altında açacak. H&M grubuna ait bir diğer marka olan ve Türkiye'de sadece İstanbul'da bulunan COS markası da Point Bornova AVM ile ilk kez İzmir'de açılıyor. Armani Jeans, Furla, Scotch&Soda, Kiehl's, EA7 Emporio Armani, Vakko Wedding, Sportsoul gibi yepyeni markalar da İzmirlilerle ilk kez buluşacak.

ÇOCUKLAR BİMBAMBOO İLE EĞLENİRKEN ÖĞRENECEK

Point Bornova AVM'de çocukları ve çocuklu aileleri de gözönünde bulundurarak özel bir alan geliştirdiklerini belirten Metehan Kavuk, "AVM'nin en eğlenceli bölümü olan ve tamamlandığında, üç kat üzerinde toplamda 5 bin metrekare olacak BimBamBoo, eğitsel eğlence (edutainment) konseptiyle ünlü tasarım şirketi Portland Design danışmanlığında tasarlandı. 0-12 yaş arası çocuklara hitap eden BimBamBoo, önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak ve çocuk büyük tüm İzmirlilerin uzun saatlerini geçireceği bir mekan olacak." diye konuştu.

'POİNTZ' İLE AVANTAJLAR CEBİNİZDE

Point Bornova'nın müşterilere sunduğu fırsat ve avantajlar, yakın zamanda sunulacak olan 'Pointz' uygulamasıyla da takip edilebilecek. IOS ve Android uyumlu mobil uygulama Pointz, Point Bornova ile ilgili yenilikleri, ayrıcalıkları ve fırsatları kolayca takip etmeye imkan sağlayacak. Point Bornova mağazalarının sunduğu güncel kampanyaların yanısıra anlık indirimler, çeşitli hediyeler, Point Bornova restoranlarında ayrıcalıklar ve daha birçok sürpriz, Pointz uygulamasıyla takip edilebilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Avrupa'nın üzeri açılıp kapanabilen ilk AVM'si açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER