Aydın Doğan'a operasyonun en net sinyali

Aydın Doğan'a yönelik operasyonda son perde...

Ersoy Dede: Reza'nın serveti Aydın Doğan'ın servetinden daha temiz

Türkiye sabah saatlerinde Doğan Holding'e yapılan operasyonu şirket açıklamasından öğrendi. Şirketin Baş Hukuk Müşaviri Erem Turgut Yücel ile eski yöneticilerinden Yahya Üzdiyen'in, Üsküdar'daki merkez binalarına yapılan baskınlar sonrası gözaltına alındığını açıklayan Holding, basın duyurusunda bir noktaya dikkati çekti:

"Söz konusu arama işlemi sadece adı geçen yöneticilerimizin şahsi çalışma ofislerinde yapılmış olup, Şirketimiz ve bağlı ortaklıklarının faaliyetlerini etkileyen herhangi bir durum bulunmamaktadır" 

Yani bu dalga bize değil, çalışanlarımıza yöneliktir, bizi etkileyen bir durum yok vs vs. Gözaltına alınan kendi üst yöneticilerine bile sahip çıkamayacak, hatta konuyu resmi açıklama dışında haberleştiremeyecek kadar düşen kağıttan bir medya imparatorluğu.

Verilen görüntünün aksine iktidara muhalefet etme durumu bulunmayan, Erdoğan'ın kurmaya çalıştığı diktatoryal rejime açık-kapalı her türlü desteği sunarak gelen dalganın kendisini sıyırıp geçeceğini düşünen Doğan'cılar bu öngörülerinde yanılmışa benziyor. Vesayet odaklarının sözcülüğünü yaptıkları dönemin dönüp kendilerine çarpmasını korkuyla izliyorlar. 

Sabah akşam yayın organlarında o dört harfli çirkin benzetmeyi masumlara kurşun gibi sıkan Doğan medyası, kendileri de içine girebilecekleri kadar genişlettikleri terör örgütü torbasının dibini artık daha net görüyor olmalı. 

Bu operasyonun kendilerinin iddia ettiği gibi olmadığını nereden mi biliyoruz? 

Elbette ki havuz medyasının kiralık katillerinden...

Akşam Gazetesi'ni yöneten Murat Kelkitlioğlu: "F..'nün medya ayağına operasyon başladı dedim, başladı Doğan Holding'le! Bu daha başlangıç, operasyon büyüyerek devam edecek!" 


Cem Küçük: Aydın Doğan'ın en has en kozmik iki adamı F...'den gözaltına alındı. Yolun sonu görünüyor. 



Ömer Turan: Dokunulamaz denilen herkese dokunulacak, girilemez denilen her yere girilecek. Hiç bir kişi ve kişiler Türk devletinden güçlü değildir. Herkes aklını başına alsın, devletinin milletinin yanında yer alsın. Yoksa bir KHKlık haliniz var, sizi artık Kraliçeniz bile kurtaramaz.  Aydın Doğan,Ciner,Ülker ve 10 meşhur aile, altında gölgelendiğiniz, niğmetlendiğiniz Türk devletine sahip çıkın. Yoksası yok. Yoksası yok. Sayın Koç, Sabancı, Eczacıbaşı, Ülker, ülker, Ciner ve boyner, devlet yoksa, bırakın milyarlarınızı, bir dolarınızın bile teminatı yok. 




Tetikçi yandaşlarda durum bu. Doğan medyasının düştüğü zor durumu elbette kabul etmek mümkün değil. Saçma sapan iddialarla insanların malına mülküne el konulmasının, özgürlüklerinin elinden alınmasının ne kadar alçakça bir eylem olduğunu Aydın Doğan'ın da çok yakından gördüğü bir dönem. Herkesi vuracak bir dönem. 

Karanlıkta ıslık çalmanın da artık bir faydası yok derken son bir cümle daha... Aydın Doğan'ın parasını yiyip hükümet tetikçiliği yapan, MİT'ten gelen bilgileri özel habermiş gibi Hürriyet manşetlerine koydurup operasyonculuk oynayan, televizyon televizyon gezip AKP ağzıyla konuşan Ergenekon artıkları, parasını yediğiniz adama son bir iyilik yapın ve Doğan çatısı altından artık çıkın. Çok sırıtıyor.

Orhan Gür / Samanyolu Haber
<< Önceki Haber Aydın Doğan'a operasyonun en net sinyali Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER