Aydın Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni başkanı Semra Şener oldu


Olağan genel kurulunu yapan Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC)'nin başkanlığına Semra Şener seçildi. Orhan Karagöl, Sadettin Çetin ve Cemal Aydın Özpolat'ın aday listelerinin yarıştığı seçimde, 59 üye oy kullandı. Şener 34, Şener 34, Karagöl 22, Çetin 7 ve Özpolat 2 oy aldı.

Dîvan başkanlığını Aydın Sarı'nın yaptığı genel kurulda yaptığı konuşmada üyelere teşekkür eden Semra Şener, "Aday olan arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Güzel bir yarıştı, güzelliklerle bitti. Birlik ve beraberlik içerisinde, arkadaşlarımızla güzel hizmetlere imza atmayı diliyorum. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlara teşekkür ediyorum." dedi. Kadınların, işlerini ve kariyerlerini çok başarılı bir şekilde devam ettirebileceğini söyleyen AGC Başkanı Şener, "Bir kadın, çocuklarıyla ve işiyle de aynı anda başedebilir. Bu konuda kendime çok güveniyorum. Aydın'ın ilk, Türkiye'nin de ikinci gazeteciler cemiyetinde kadın başkan olduğum için gururluyum. Herkesi birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Bu kadar adayın çıkması da güzel. Biz gazeteciler olarak bu ortamdan demokrasiyi sağlayamayacaksak, bundan gocunacaksak sonumuz çok kötü demektir. Kendi aramızda dört adayı çok görerek demokrasiyi sindiremezsen, biz insanlara demokrasinin ne demek olduğunu anlatamayız." şeklinde konuştu.

Semra Şener başkanlığındaki AGC Yönetim Kurulu'nda Tevfik Akbaş, İbrahim Kılınç, Osman Akçay, Durmuş Ali Kılınç, Nuray Uza, Mehmet Öztürk, Hüsamettin Kaçar, Adnan Bilek, Ahmet Varlık ve Mehmet Özçakır yer aldı. Genel kurul toplantısına Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci de katıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Aydın Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni başkanı Semra Şener oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER