AYTO sigortacılık sektörünü masaya yatırdı.

AYTO sigortacılık sektörünü masaya yatırdı.

Aydın Ticaret Odası (AYTO) kamu ve özel sektör buluşmaları kapsamında bu hafta sigortacılık sektörü konuşuldu. Gerçekleştirilen yemekli toplantıya 13. meslek komitesinde kayıtlı sigorta acenteleri ve sigorta eksperlerinin yanı sıra Söke, Kuşadası ve Didim Ticaret Odalarına kayıtlı sigorta acenteleri de katıldı. Sektörün sorunlarının konuşulduğu toplantıda, TOBB Sigortacılık Müdürlüğü'nden Kenan Sarı, SAİK Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Hüseyin Kasap, SED Sigorta Eksperleri Derneği Başkanı Ahmet Nedim Erdem, SED Sigorta Eksperleri Derneği Üyesi Oğuz Vasıf İpkin gelen soruları yanıtladı.

Sigorta acentelerinin ve eksperlerinin katıldığı toplantı, AYTO Başkanı Hakan Ülken'in açılış konuşması ile başladı. AYTO Başkanı Hakan Ülken, "Biz 10 binin üzerinde üyesi ile çok güçlü bir örgütlü yapıyız. Tüm üyelerimizi sektörel bazda genişletilmiş meslek komitelerine davet ediyoruz ve yemekli bu organizasyonlarda sektörün tüm sorunlarını, beklentilerini önerilerini ve sektörün kendi içerisindeki rekabet ortamından kaynaklanan problemleri ile birlikte hepsini değerlendirmeye alıyoruz ve bununla ilgili sektörü ilgilendiren kamu kurum ve kuruluşları kimlerse onları davet ediyoruz." dedi.

Sektörel toplantılarda olduğu sigortacılık sektörüyle ilgili yaptıkları bu toplantıya da ulusal bazda yetkililerin katıldığını belirten Ülken, "Konu sigortacılık ve eksperlikse konuyu ilgilendiren taraflar ağırlıklı olarak Hazine Müsteşarlığı, Hazine'deki sigorta ile ilgili birimler, TOBB çatısı altındaki Sigorta Müdürlüğü, SAİK, SEİK yetkilileri buradalar. Bu kadar değerli insanı bir araya getirdiğimiz bir ortamda bundan sadece Aydın Ticaret Odası üyeleri istifade etmesi eksiklik olur. Bu kadar değerli insan bir araya gelmişken Aydın genelindeki tüm sigortacı ve eksperlerimizi davet ettik. Aydın'daki tüm sigorta acenteleri ve eksperlerimiz için verimli bir toplantı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Sektör toplantısına katılan kurum müdürleri ve başkanları, AYTO Başkanı Hakan Ülken moderatörlüğünde AYTO sigorta sektöründe yer alan üyelerinin sorularını cevapladı. Toplantıda ayrıca SAİK Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Hüseyin Kasap İcra komitesinin görevleri ve faaliyetleri hakkında bir sunum yaparak üyeleri bilgilendirdi. CİHAN
<< Önceki Haber AYTO sigortacılık sektörünü masaya yatırdı. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER