Bahçeli: AKP, kaybetmemek için her kışkırtma ve karartmadan medet umacaktır


Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Seçimlere sayılı günler kala, Türkiye provokasyonlara her zamankinden daha da açıktır. Çünkü AKP, iktidarı kaybetmemek amacıyla her kışkırtma ve karartmadan medet umacaktır. AKP iktidardan söküldükçe antidemokratik oyun ve planlarını devreye alacaktır." dedi.

Devlet Bahçeli, Malatya'da partisince Büyükşehir Belediyesi yanında düzenlenen mitingde konuştu. Türkiye'nin kader seçimlerine sadece 6 gün kaldığını belirten Bahçeli, "Önümüzdeki Pazar günü yapılacak 25'inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri'nin ülkemizin birliğine, milletimizin dirliğine, insanımızın refahına en üst düzeyde katkılar sağlamasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Seçimlerin barış, huzur, güven ve demokratik yarış içinde geçmesini temenni ediyor, siyasi partilere ve milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

'7 HAZİRAN DÖNÜM NOKTASI'

7 Haziran milletvekili genel seçimlerinin ülke için tarihi bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Bahçeli, şöyle konuştu: "Bu seçimlerde Türkiye'mizin talihi oylanacaktır. Bu seçimlerde Türkiye'mizin varlığı ve birliğiyle ilgili karar verilecektir. Şimdiden görünen şudur: 12 yıl 6 ay 16 gündür iktidar olan AKP'ye yolun sonu görünmüştür. AKP için hezimet kaçınılmazdır. Ve şer cephesi AKP geldiği gibi gidecektir. Türk milleti AKP'yle yollarını ayıracağının sayısız işaretlerini vermektedir. Bu nedenle Davutoğlu'nun eli ayağına dolaşmıştır. AKP'nin kripto genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ateş basmıştır. Seçimlere sayılı günler kala, Türkiye provokasyonlara her zamankinden daha da açıktır. Çünkü AKP, iktidarı kaybetmemek amacıyla her kışkırtma ve karartmadan medet umacaktır. AKP iktidardan söküldükçe anti demokratik oyun ve planlarını devreye alacaktır. Bu nedenle çok dikkatli olunması gereken bir dönemdeyiz. Hedefte Milliyetçi Hareket Partisi vardır. Erdoğan ve Davutoğlu öfke ve nefret diliyle bize saldırmaktadır. Devlet içine yuvalanmış karanlık el ve mihraklar kıpır kıpırdır ve yeni tuzaklar üstüne kafa yormaktadır. 13 yıla yaklaşan bir iktidarın kaybettiğini gören yandaş ve yalakalar devamlı surette fitne ve fesat yaymaktadır. Bunların asıl gayesi MHP'yi tökezletmek, muazzam yükselişini durdurmaktır."

"Biz dursak bile millet durur mu?" diye soran Bahçeli, şöyle devam etti: "Biz dursak bile Malatya bekler mi? Hadi önümüze geçtiler, hadi bizi yavaşlattılar diyelim peki tarihin kesin hükmünü nasıl geciktirecekler? Bu toprakları kanlarıyla sulamış aziz şehitlerimizi nasıl kandıracaklar? Hakk'ın adaletini nasıl bozacaklar? Biz vakurluğumuzu koruyacağız. Kavga ve karışıklık isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Tahrik kampanyasına kapılmayacağız. Sandıklara sahip çıkacağız. Verilen her oyun peşine düşeceğiz. Milli iradeye leke sürdürmeyeceğiz. Meydanlarda kazandığımızı sandık hileleriyle asla kaybetmeyeceğiz. Bu yüzden değerli kardeşilerim, 7 Haziran'a kadar sabrınızı koruyun. Türkiye'yi iç buhrana sürüklemeye çalışan, demokrasiye tahammülü olmayan, kaybetmeyi kabullenemeyen AKP'nin alçak tezgahlarını dikkatle izleyin. Benim sizlerden istediğim öncelikle şudur; oyunuzu mutlaka kullanın ve sandıkları cesaretle koruyun. Paranızı, servetinizi ve geleceğinizi çalanlara, iradenizi çaldırmayın. Onurunuzla ve kimliğinizle alay edenlere aldanmayın. AKP eriyor, bitiyor, gidiyor, sona geliyor."

'6 GÜN SONRA AKP YOK'

Herkesin şimdiden hesabını yapması gerektiğini ifade eden Bahçeli, "6 gün sonra AKP iktidarda yoktur. 6 gün sonra yıkım duracak, çözülme kesintiye uğrayacaktır. 6 gün sonra AKP sandıkta ağır kaza yapacak, komaya girecektir. Bunlar çirkef, bunlar edepsiz, bunlar cüretkar. Bunlar utanmaz, bunlar arlanmaz, bunlar pervasız. Bizim için sandık namustur. Malatya'nın her oyu azizdir. Ve helal, tertemiz vicdanlarla verilen oyları haram ellere kirlettirmeyiz. Trafolara gizlenmiş kedileri kaçtıkları yere kadar da kovalarız. Malatyalı kardeşim, iradene sahip çık.Malatyalı kardeşim, geleceğine sahip ol. Malatyalı kardeşim, hırsızlar şimdi de gözlerini vereceğin oya diktiler. Buna izin vermeyin, buna fırsat tanımayın." ifadelerini kullandı.

'CUMHURBAŞKANI KORSAN MİTİNGLERLE ANAYASA SUÇU İŞLEMEKTEN RAHATSIZLIK DUYMUYOR'

Malatya'da işsizliğin artığına işaret eden Bahçeli, "Malatya işsiz ve yoksuldur.
Malatya'da kayısı ya dalında kalmış ya da para etmemiştir. İsraf ve haramda eşsiz olan hükümet, kayısıyı unutmuş, destekten mahrum bırakmıştır. Geçen yıl yaşanan don felaketi kayısıyı direkt vurmuştur. Malatya'nın sorunları gözardı edilmiştir. Malatya'da yapılacak çevre yolu kuzey mi güney mi olsun tartışmalarıyla heba edilmiştir. Malatya'nın milli serveti olan Sümerbank ve Tekel Fabrikaları ucuza, kelepir fiyatına satılmıştır. Bu fabrikaların arsalarına AVM'ler yapılmış, Malatyalı işsiz bırakılmış, Malatyalı esnaf çaresizliğe itilmiştir. Şimdi de atıl durumda olan Vagon Fabrikası'nın arsası yandaşlara peşkeş çekilmektedir. Malatya'da imar yolsuzlukları tavan yapmıştır. Malatya perişandır. Malatyalı üzgün ve düşüncelidir. Fakat 17-25 Erdoğan'ın başkanlık sistemine geçmekten başka bir kaygısı yoktur. Davutoğlu kapı kulu olduğundan Erdoğan'a varlığını bağladığından iradesizlikte zirveye oturmuştur. Erdoğan, hazineyi adeta bölünme ve rejim tasfiyesi için seferber etmektedir. Yüzde 52 oy almış birisi olduğu için bunu kendisine hak görmektedir. Ve dahası, korsan mitinglerle baştan ayağa siyasete girmekte, Anayasa suçu işlemekten hiç mi hiç rahatsızlık duymamaktadır. Malatyalı kardeşlerim soruyorum sizlere; Erdoğan her gün karaborsa mitingleri düzenleyip muhalefete hakaret etmektedir; bir Cumhurbaşkanı'na bunu yakıştırıyor musunuz? (Topluluk 'hayır' diye cevap verdi) Erdoğan taşıdığı görev itibariyle herkese eşit mesafade durması gerekmektedir; bir Cumhurbaşkanı'nın sınırları Anayasa'da çizilmiş yetkilerini aşmasını doğru buluyor musunuz? (Topluluk 'hayır' diye cevap verdi). Tarafsızlık bağlamında şeref ve namus üzerine ettiği yeminleri sakız gibi çiğnemesini normal görüyor musunuz? (Topluluk 'hayır' diye cevap verdi) Erdoğan milli iradeye sansür uygulamaktadır. Erdoğan demokrasiye ambargo uygulamakta, ahlakı izole etmektedir. Böyle bir Cumhurbaşkanı ne zaman görülmüştür? Böyle bir ülke yönetimine ne zaman şahitlik edilmiştir? Gerek Erdoğan, gerekse de Davutoğlu korkmaktadır. Nedeni ise Milliyetçi Hareket'in ayak sesleridir." şeklinde konuştu.

'SEROK AHMET'İN VE 17-25 ERDOĞAN'IN UYKULARI KAÇMAKTADIR'

MHP'nin yükselişinin Davutoğlu ile Erdoğan'ın uykularının kaçtığını dile getiren Bahçeli, "MHP yükseldikçe, serok Ahmet'in ve 17-25 Erdoğan'ın uykuları kaçmaktadır. MHP güçlendikçe hainler şaşırmakta, melanetin siperlerine dalgalanmaktadır. Bu korkunun, bu kaçışın altında; acı ve ıstırap dolu yıllar vardır. Dayanılmaz hale gelmiş geçim sıkıntıları vardır. Pahalılık, işsizlik, yoksulluk vardır. Türk milletine düşmanlık ve Türkiye'ye kurulmuş tuzaklar vardır. Bu korkunun altında; soygunlar vardır. Kapkaç vardır. Peşkeş çekilen milli servet vardır. Bu korkunun altında; Milyarlarca dolar borç vardır. Milyarlarca dolar cari açık vardır. Ektiğini alamayan çitfçimizin gübre, mazot, tohumluk borcu vardır. Erdoğan ve Davutoğlu daha nereye kadar kaçabilecektir. Seçim sandığı çok yakındadır. Bunların foyası mutlaka ortaya çıkacaktır. Seçim günü AKP'den kurtulma günü olacaktır. Seçim günü AKP'den hesap sorma günü olacaktır. Bunların hesabını sormak da Milliyetçi Hareket Partisi için Türk milleti adına milli bir görev olacaktır. Malatyalı kardeşlerim, vakit yaklaşmıştır. Oyunuzu heba ettirmeyin, istismarlara geçit vermeyin, iradeniz üzerinden hesap yapan edepsizlere müsamaha göstermeyin. Gelin bizimle huzur ve refaha yürüyün. Rüşvetçiler 13 yıla yakındır iktidardadır. Buna son vermek için bizimle yürüyün. Soyguncular 13 yıla yakındır keyif ve konfor içindedir. Buna engel olmak için bizimle yürüyün. Yolsuzluk, ihanet ve vurgun şebekelerinin 13 yıla yakındır yediği önünde, yemediği ardındadır. Bu sefil israf ve hezimeti bitirmek için bizimle yürüyün. Biliyorsunuz, Ankara'ya sizlerin alın terinizden kesilen paralarla saray yaptılar. Bu kaçak ve karanlık saraya 1 milyar 370 milyon lira harcadılar. Buna da itibar dediler. İtibarı haramda aradılar. İtibarı soygunda buldular. İtibarsızlığı itibar olarak adlandırdılar. Yalan söylediler, utanmadılar. Allah'la kandırdılar, korkmadılar. İstismara taptılar, inkara saptılar, işbirlikçi ve iki yüzlü oldular.
Beştepe Hanedanlığı kurarak zalimliğin sultasını sürdüler. Har vurup harman savurdular.
Müsrifliğin dibini boyladılar. Kanunsuzluğun çukuruna gömüldüler." ifadelerini kullandı.

'17-25 ARALIK'TA SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR AMA DARBE DEDİLER'

"17-25 Aralık'ta suçüstü yakalandılar, ama darbe dediler" diyen Bahçeli, şunları söyledi: "Bir yanda hırsızlık yaptılar, diğer yanda ahlakı susturdular. Bir yanda rüşvet yediler, diğer yanda hukuku katlettiler. Bir yanda hazineyi boşaltılar, diğer yanda kasalarını doldurdular. 17-25 Aralık'ta suçüstü yakalandılar, ama darbe dediler. Görevini yapan hakim, savcı ve polislere saldırdılar, görevden aldılar, sürgüne ve cezaevine yolladılar. İşler sarpa sarınca, maske düşünce, kirli çamaşırlar birer birer dökülünce, 12 yıl bir ve beraber olduklarını paralel ilan ettiler. Nitekim AKP, tarihin en büyük yolsuzluk suçunu işlemiştir. Çalınan sizlerin emeğidir. Çalınan sizlerin gelecek ümididir. Çalınan, soyulan, yağma ve talan edilen milli servet, Malatyalının helal kazancıdır. Soruyorum sizlere ve öyle gür bir sesle cevap vermenizi bekliyorum ki, saraydaki duysun, Serok Ahmet kaçacak delik arasın: Rüşvet ve yolsuzluğa kulakları tıkayalım mı? Erdoğan ve yandaşlarının Türkiye'yi sömürmesine, baştan ayağa soymasına sessiz duralım mı? Haramzadeleri görmezden gelelim mi? (Topluluk 'hayır' diye cevap verdi) AKP'ye oy vermiş vatandaşım, bu hayırları işit, gel günaha ortak olma. Yıllardır bir umuttur diye AKP'ye destek veren kardeşim, gel bu haram kervanına katılma. CHP'ye ve diğer partilere oy vermiş kardeşlerim, gelin bu kez bizimle yürüyün. 'Kime oy vereceğim belli değil, kararsızım' diyen vatan evladı, çekinme, zaman geçiyor, bir ve birlikte olalım, Türkiye'nin kurtuluşuna beraberce omuz verelim."

İlk kez oy kullanacak genç seçmenlere de seslenen Bahçeli, "Genç kardeşlerim, ilk kez oy verecek evlatlarım, birlikte yürüyelim, geleceğinizi inşa edelim. Hırsıza karşı, yokluğa, yoksulluğa, yolsuzluğa ve yasaklara karşı, teröre, tavize, onursuzluğa karşı, haramzadelere karşı, despot ve tiranlığa özenen 17-25 Erdoğan'a, icazetli ve vesayetli Başbakanlık yapan Davutoğlu'na karşı bizimle yürüyün. Ne mutlu sizlere ki, Malatya kiminle yürüyeceğini belirlemiştir." şeklinde ifadeler kullandı.

'DEVLET REFORMUYLA ÇÜRÜMENİN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ'

İktidar olduklarında yoksullukla savaşacaklarını, yolsuzlukla ve terörle mücadele edeceklerini anlatan Bahçeli, "Devlet ve yönetim reformuyla çürümenin önüne geçeceğiz. Ahlak ve kalitenin tesisiyle çöküşü engelleyeceğiz. Üreten ekonomi programımızla sanayinin, işadamlarımızın, aç ve açıkta kalan milyonlarca masum vatandaşımızın sorunlarını gidereceğiz. Ekonomi büyüyecek, insanımız refah ve zenginliğe ulaşacaktır. Türkiye, MHP iktidarıyla, milli varlığına, tarihi misyonuna sahip çıkarak bugün içinde bulunduğu ataletten kurtulacaktır. Ülkemizi 2023'te bölgesel güç ve küresel aktör, 2053'te de küresel güç mertebesine çıkaracağız. Emeklilerimize; Mart ayında 1400 ve Eylül ayında 1400 lira olmak üzere yılda toplam 2800 lira emekli destek ödeneği vereceğiz. Ayrıca esnaflarımızın emekli aylıklarından kesilen sosyal güvenlik destek priminin kaldırılması için ne gerekiyorsa yapacağız. Emekli aylıkları arasındaki eşitsizliği gidereceğiz. Kamu çalışanlarımızın çeşitli isimler altında ödenen tüm ek ödenekleri emekli aylıklarına yansıtacağız. Emeklilikte yaşa ve prim gün sayısına takılan vatandaşlarımızın mağduriyetlerini çözeceğiz." şeklinde vaatlerini sıraladı.

Çiftçiler için mazotta, gübrede, ilaçta, tohumda, yemde, fidede, ÖTV ve KDV'yi tamamen kaldıracaklarını vurgulayan Bahçeli, şöyle devam etti: "Çiftçilerimiz feryat etmektedir. Bu kapsamda mazotta, gübrede, ilaçta, tohumda, yemde, fidede, ÖTV ve KDV'yi tamamen kaldıracağız. Sulamada ve tarım işletmelerinde kullanılan elektrikten KDV almayacağız. Ülkemiz için stratejik öneme sahip buğday, mısır, pamuk, soya, ayçiçeği, çeltik, fındık, incir, üzüm, kayısı, zeytin, yerfıstığı ve enerji bitkileri gibi ürünlerimiz için özel destekleme programları geliştirip fiyat garantisi vereceğiz. Hayvan üreticilerinin yem ve kepek başta olmak üzere kullandıkları girdilerdeki KDV'yi yüzde 1'e düşüreceğiz. Çiftçilerimizin belini büken mazotu 1 lira 75 kuruşa indireceğiz. Tarımı canlandırmak, çiftçimizi, hayvan üreticimizi borçtan dertten kurtarmak için bizimle yürüyecek misiniz? Canlı hayvan kaçakçılığını önlemek, et ve sütte garanti fiyat uygulamak için tedbir alacağız. Erdoğan çatlasa da Davutoğlu patlasa da Maliye Bakanı bütçe dengelerini hatırlatsa da, asgari ücreti net 1400 liraya çıkaracağız. İmamsız ve müezzinsiz cami bırakmayacağız."

'CEMEVLERİNE DEVLET YARDIMININ ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ'

Cemevi gerçeğini siyasi kaygılardan uzak bir şekilde kabul ederek devlet yardımının önünü açacaklarının altını çizen Bahçeli, "Köy ve mahalle muhtar maaşlarının en az asgari ücret kadar yükselmesi, yani en az 1400 lira olması için gereğini yapacağız. Esnaf ve sanatkârlarımız yeni işyeri açtılarsa, onları beş yıl süreyle gelir vergisinden muaf tutacağız. İlave olarak, kendi nam ve hesaplarına ödedikleri sigorta primlerinin yarısı beş yıl süreyle devlet tarafından karşılanacaktır. Şoför esnafımızın aldığı yeni ticari araçtan 10 yıl kullanmak kaydıyla KDV ve ÖTV almayacağız. İşsiz kardeşlerim üzülmeyin, üreten ekonomi programımızla her yıl 700 bin insanımıza iş sağlayacağız, sorunlarınızı bitireceğiz. Bugüne kadar kim, hangi ad altında, hangi tutar ve miktarda yardım alırsa alsın, anasının ak sütü gibi helali olan sosyal yardım ve desteklerden kesinlikle mahrum bırakılmayacaktır. Ve de bu yardımları refah artışı kapsamında yükseltip yüzleri güldüreceğiz. Muhtaç durumda olan ailelerimizin en az bir ferdine iş vereceğiz. İş sağlanana kadar, asgari ücretin yarısı kadar, yani 700 lira 'Aile Desteği' adı altında ödeme yapacağız. Şehit yetimlerimizin tamamına iş sağlayacağız. Gazilerimiz ve çocuklarının işe yerleştirilmelerine öncelik tanıyacağız. Şehit ve gazi çocuklarımızın her kademedeki eğitimini devlet üstlenecek, talepleri halinde anne veya baba mesleğine doğrudan girişlerinin önü açılacaktır. Geçici Köy Korucularımızın mutlaka yanında olacağız, ihtiyaç ve taleplerini karşılıksız bırakmayacağız. Uğurlu olsun. Koruyucu sağlık ve temel sağlık hizmetlerini, eşitlik ve hakkaniyet prensiplerine uygun olarak; kolay ulaşılabilir, kullanılabilir ve hasta haklarına saygılı bir şekilde ücretsiz olarak sunacağız. Sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddet eylemlerinin önlenmesi için her türlü hukuki, idari ve sosyal tedbirleri uygulacağız. Can sıkıntısından doktor katleden, katletmeye azmetmiş canilerle etkin mücadele edeceğiz. 65 yaşını doldurmuş kardeşlerim, rahat olun, size ödenen aylığı 300 liraya çıkaracağız. Yaşlısına bakmakla yükümlü ailelerimize sosyal bakım yardımını helalinden vereceğiz. Kamuya ait atıl arazileri yoksullarımıza tahsis etmekle kalmayacak, istihdam oluşturmak amacıyla, büyük ya da küçükbaş hayvanları bedelsiz dağıtacağız. Evi olmayan muhtaç ailelerimize sosyal konut sağlayacağız. Veya 250 lira kira yardımı yapacağız. Engelli ve engelli yakını aylığını 400 liraya, ağır engelli aylığını 600 liraya yükselteceğiz. İlköğretime ve ortaöğretime devam eden evlatlarımızın annelerine muhtaçlık durumlarını dikkate alarak en az 50 lira vereceğiz. Aylık 200 kilowatsaatin altında elektrik tüketen ve ödeme gücü olmayan vatandaşlarımıza yüzde 75 indirim yapacağız. Hayırlı olmasını diliyorum. Muhtaç durumdaki ailelere aylık temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri Hilalkart uygulamasına geçeceğiz. Güle güle harcayınız." diye konuştu.

'TÜM SÖZLEŞMELİ İŞÇİLERİ KADROYA ALACAĞIZ'

Kamuda sözleşmeli ve geçici işçiler gibi istihdam edilen çalışanların tümünü kadrolu yapacaklarını vurgulayan Bahçeli, şunları ekledi: "Öğretmenlerimizin 3600 ek göstergeden yararlanmalarının önünü açacağız. Üniversite sınavını kaldıracağız. Atanamayan 330 bin öğretmenimizin KPSS puanları yanmadan atamalarını yapacağız. Ek ders ile eğitim ve öğretim tazminatlarını yükselteceğiz. Yuva kuracak gençlerimize 10 bin lira tutarında, iki yıl vadeli, faizsiz kredi imkânı sağlayacağız. Devletin asli ve sürekli hizmetlerinde çalıştırılan taşeron işçilere kadro vereceğiz. Kamuda sözleşmeli, geçici, 4/B'li, 4/C'li, vekil ve benzeri şekilde istihdam edilenlerin alayını kadrolu yapacağız. Gelir dağılımındaki adaletsizliği gidereceğiz. Köleliği andıran işçi çalıştırma düzenine son vereceğiz. Kapatılan belde belediyeleri, özel idareleri ve köyleri yeniden açacağız. Siyasi ahlak yasasını çıkaracağız. Emniyet mensuplarımızın çalışma şartlarını ve özlük haklarını iyileştirecek, bu kapsamda polislerimizin ek göstergesini 3600'e çıkaracağız. Hayırlı, uğurlu olsun. Astsubaylarımızın intibaklarını yapacak, haklarını verecek, uzman jandarma ve uzman erbaşların tüm mağduriyetlerini gidereceğiz. Ve şüphesiz bölücülüğün ve terörün kökünü kazıyacağız. Temiz siyaset, dürüst yönetim için bizimle yürü Malatya. Dik baş, tok karın, mutlu yarın için bizimle yürü Malatya. 7 Haziran'da vatana, millete ve geleceğinize sahip çıkacak mısınız? (Topluluktan 'Evet' cevabı geldi) MHP'nin Malatya milletvekili adaylarını tam kadro Meclis'e gönderecek misiniz? (Topluluktan 'Evet' cevabı geldi) Bu evetler sayesinde, genel seçimler, büyük milletimizi tıpkı asırlar öncesinde olduğu gibi lider ülke Türkiye ülküsüne götürecek yolun başlangıcı olacaktır:"

Mitingin sonunda mitinge katılanlara karanfil atan Bahçeli daha sonra topluluğu selamlayarak ayrıldı. Mitinge MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, Malatya milletvekili adayları Arif Yıldız, Hakan Yılmaz, Güzün Koçak, Übeyt Akçin, Hakan Kalkan, Mehmet Ali Özpolat ve parti il yöneticileri de katıldı.

MEDYAYA BASKIYA MALATYA'DAN PANKARTLI TEPKİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Malatya'da gerçekleştirdiği mitingine gelen partililer, son günlerde medyaya yapılan baskıyı eleştiren pankartlar açtı.

MHP'nin Malatya Büyükşehir Belediyesi yanında düzenlediği mitingde yoğun bir katılım vardı. Mitingde Bahçeli'nin alana gelişi öncesi 'Özgür medyayı susturamazlar' ve 'Özgür medyaya karışma' yazılı pankartlar açıldı.

Can Dündar'ın yaptığı haberden dolayı Cumhurbaşkanı tarafından tehdit edilmesine ve Twitter fenomeni Fuatavni'nin 'Muhalif 200 gazeteciyi tutuklayacaklar' iddiasına tepki için bu pankartları hazırladıklarını kaydeden vatandaşlar, medyanın susturulmasının yanlış olduğunu kaydetti. CİHAN
<< Önceki Haber Bahçeli: AKP, kaybetmemek için her kışkırtma ve karartmadan... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER