Bahçeli, gençlere çağrı: 1 Kasım seçimlerinin akıbetini belirleyin


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gençlerden geleceklerine sahip çıkmalarını ve 1 Kasım seçimlerinin akıbetini belirlemelerini istedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,Twitter üzerinden 1 Kasım seçimlerinde oy kullanacak genç seçmenlere seslendi. Bahçeli, gençlerin karamsarlığın üzerine umudun resmini çizecek kadar zeka ve ahlak dolu olduklarını belirterek, gençlere hep güvendiğini belirtti.

Gençliğin tertemiz bir hayat sayfası olduğunu ve karalamaya gelmeyeceğini ve horlanmayı sevmediğini anlatan Bahçeli, gençlikten 1 Kasım seçimlerinde oyunu ülkenin geleceğini değerlendirerek kullanması istedi. Bahçeli, şöyle devam etti: "Ve Türk gençliği saraydan büyük, despot mizaçlardan güçlü, geleceği yok etmeye kalkışanlardan korkusuzdur. Rahat bir vicdan huzura açılan kapıdır. Bu kapıyı açacak olan sensin. Değerli gencim, bir futbol maçında yanlışlarıyla sonucu etkileyen hakeme nasıl tahammül edemiyorsan 1 Kasım'da aynısını göstermelisin. İmtihana hazırlanırken gösterilen azmi, alış veriş yaparken sergilenen heyecanı, ülkenin geleceği için de ortaya koymak gençliğin başarısıdır."

İnsanların hayatlarında hatalar yapabileceklerine dikkat çeken Bahçeli, "Ama yazgımızdan utanamayız, kaderimizi ablukaya alıp tek kale oynayanlara sabır gösteremeyiz.Türk gençliği ahlakıyla, asaletiyle, hüzün ve sevdalarıyla daima gökten inen yıldırımlar gibidir. 1 Kasım'da bu yıldırım sandığa düşmelidir." dedi.

Gençlerle alay edildiğini ve hafife alındığını vurgulayan Bahçeli, mesajlarına şöyle devam etti: "Gençlikle alay ettiler. Zor kullandılar. Tehdit ettiler. Hafife aldılar. Tahakküm kurmak istediler. Ama sonuç alamadılar, gençliği geçemediler. Sevgili gençler, geleceğinize sahip çıkın; çıkın ki, tereddüt geçiren, hayati fonksiyonlarını azar azar kaybeden Türkiye belini doğrultsun. Tıpkı Çanakkale gençleri gibi, Asım'ın nesline yakışır şekilde, tıpkı Cumhuriyet'i kuran kahramanlar gibi devreye girin, kararınızı verin. Sizler isterseniz yaparsınız. Sizler isterseniz balkonlardan seslenip Balkan bozgunlarını hazırlayanlara acı bir ders verebilirsiniz. Bu yürek, bu yetki, bu irade Türk gençliğinde vardır. Bugünün gençleri geleceğin yetişkinleridir. Sorumluluk alacağınız ülkeyi kurtarın. Mesutların uykusu çabuk gelir derler. Siz hem mesut olun, hem uyanık durun. Çünkü gelecek sizsiniz, sizler geleceksiniz. Her bir gencimizin gözlerinden öpüyorum. Ve 1 Kasım'ın akıbetini Türk gençliğinin belirleyeceğini biliyor, bunu samimiyetle bekliyorum." CİHAN
<< Önceki Haber Bahçeli, gençlere çağrı: 1 Kasım seçimlerinin akıbetini... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER