Balıkesirspor: 6 – Boluspor: 0

Balıkesirspor: 6 – Boluspor: 0

Stat: Balıkesir Atatürk
Hakemler: Koray Gençerler, Serdar Diyadin, Bahtiyar Birinci
Balıkesirspor: Andrija Vukovic, Okan Alkan, Tomislav Glumac, Hüseyin Tok, Bülent Cevahir, Ragıp Başdağ, Eray Ataseven (Dk.77 Çağatay Vatan), Yiğit İsmail Gökoğlan (Dk.68 Abdurrahman Dereli), Kerim Avcı, Muğdat Çelik, Genero Dennis Zeefuik (Dk.63 Ali Öztürk)
Boluspor: Soner Şahin, Adem Alkaşi, Ramazan Sal (Dk.57 Fatih Nurullah Turan), Emrecan Afacanoğlu, Umut Meras, Yusuf Emre Gültekin, Alican Karadağ, Sefer Sever, Emre Kılınç (Dk.71 Fahri Eren Pamuk), S.Hernandez Mejia, Andaç Güleryüz (Dk.36 Antony Ricketts)
Goller: Dk.16 Muğdat Çelik, 25-27-51 Genero Dennis Zeefuik, Dk.39 Tomislav Glumac, Dk.73 Kerim Avcı (Balıkesirspor)
Sarı kartlar: Dk.61 Eray Ataseven (Balıkesirspor), Dk.79 Yusuf Emre Gültekin (Boluspor)

PTT 1. Lig'in 16. hafta maçında Balıkesirspor ile Boluspor arasında oynanan maç, evsahibi ekibin 6-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Kırmızı-Beyazlı ekibe farklı galibiyeti getiren goller Muğdat, Genero Zeefuik ve Glumac ve Kerim'in ayağından geldi. Genero Zeefuik üç golle maçın yıldızı olurken Balkes, bu sezon ligdeki en farklı galibiyetini aldı. Bu galibiyetle Balıkesirspor'un ligdeki yenilmezlik serisi yedi maça çıktı.

Bu skorla Balıkesirspor puanını 24'e yükseltirken alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren misafir ekip Boluspor ise 20 puanda kaldı. CİHAN
<< Önceki Haber Balıkesirspor: 6 – Boluspor: 0 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER