Balıkesirspor Teknik Direktörü Sözeri: Giresunspor maçının mazereti yok

Balıkesirspor Teknik Direktörü Sözeri: Giresunspor maçının mazereti yok

Balıkesirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, ligde bulundukları konumun kendilerini mutlu etmediğini belirterek, puan kaybı limitini doldurduklarını söyledi. Sözeri, "Pazar günü evimizde oynayacağımız Giresunspor maçı, bizim için çıkış maçı olacak ve bu maçla birlikte galibiyet serisi başlatacağız. Bu maçın mazereti, bahanesi, havası, suyu, hakemi yok. Bu maç kazanılacak." dedi.

1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, pazar günü evinde oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarına, Atatürk Stadı'nda devam ediyor. Teknik Direktör Sözeri, antrenmandan önce bir basın toplantısı düzenledi. Geride kalan haftalarda takımının durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Sözeri, "Takımımızın kalitesi, özellikle Adanaspor maçının bir bölümü, Göztepe maçının büyük bölümü, taşların yerine yavaş yavaş oturmaya başladığını gösterdi. Zaten yeni bir takım olduğumuzu vurgulayarak, 7. ve 8. haftada form yakalayacağımızı söylemiştik. Son maçlara baktığımızda da bu sözlerin doğruluğu ortaya çıkıyor ancak ne hikmetse basit gol yeme alışkanlığını, anlık konsantrasyon kayıplarını önleyemedik. Öne geçtiğimiz üç maçta berabere kaldık. Bu maçlarda kaybettiğimiz 6 puanı kazanmış olsaydık, şu an ligdeki yerimiz çok farklı olurdu. Tabii, 'şöyle olsaydı, böyle bitseydi' demekle de olmuyor. Bir gerçek var, o da altı maçta 7 puan kazandığımızdır." dedi.

Oyuncularının çok istekli ve arzulu olduğunu ifade eden Erkan Sözeri, gidilen yolun doğru olduğunu söyledi. Hatalar olduğuna ve düzeltilmesi gerektiğine dikkat çekerek, "Buradan futbolcularıma suçlama asla yapmıyorum ve yapmam da. Videosuyla, antrenmanıyla bu hataları gösteriyoruz. Oyuncularımız da buna özen gösteriyor. Hataları en aza indirdiğimizde, maçları da kazanmaya başlayacağız. Artık küçük hatalar yapmayacağız, çünkü puan kaybı limitini de doldurduğumuzu düşünüyorum. Göztepe maçında iyi oynadık ancak Balıkesir'e 1 puanla döndük. Giresunspor maçını da çıkış maçı olarak görüyoruz. Bu maçın mazereti, bahanesi, havası, suyu, hakemi yok. Bu maç kazanılacak. 'Şöyle oldu da, hakem bizi doğradı da' demeyeceğiz. Örnek vermek gerekirse hakem doğruyorsa da attığımız golü vermemezlik yapamaz. Bu maçın bahanesi yok. Bu maçı, öyle ya da böyle kazanılacak bir maç olarak görüyoruz. Bu maçı, seri yapmanın başlangıcı olarak görüyoruz. Giresunspor'u en iyi şekilde ağırlayacağız, misafirseverliğimizi göstereceğiz ama onları puansız göndereceğiz." ifadelerini kullandı.

Taraftarın kendilerinden başarı beklediğini aktaran Sözeri, şöyle devam etti: "Herhalde ondan sonra gelecek görünüyorlar. Onlara da hak veriyoruz. Taraftarımız gelse de gelmese de bu maç kazanılacak. Gribal enfeksiyon geçiren Yiğitcan, serum tedavisi görüyor. Sakatlığı süren Dilaver ise büyük özveri gösterip iğneyle maçlarda oynadı. İki futbolcumuz da pazar günü sahada olacak. Omzundaki sakatlığı nedeniyle son maçlarda oynayamayan Yiğit Gökoğlan da aramıza döndü. Yago ise bu hafta da olmayacak." CİHAN
<< Önceki Haber Balıkesirspor Teknik Direktörü Sözeri: Giresunspor maçının... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER