Bandırmaspor'da Biryol dönemi


2. Futbol Ligi Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor'da Turhan Özyazanlar'ın vefatıyla boşalan teknik direktörlük görevine Zafer Biryol getirildi.

Kulübün Özsoylar İş Merkezi'nde bulunan merkez ofisinde teknik direk Zafer Biryol ile ortak basın toplantısı düzenleyen Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, Alpedo Kahramanmaraşspor müsabakasının 70. dakikasında geçirdiği kalp krizi sonrasında vefat eden teknik direktör Turhan Özyazanlar'ın yerine Zafer Biryol'un getirildiğini açıkladı.
Zafer Biryol ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını ifade eden Elmastaş, Zafer Biryol'un Bandırmaspor'un şampiyonluk hedeflerine ulaşmasında önemli katkılar sağlayacağının altını çizdi.

Zafer Biryol da açıklamasında Bandırmaspor'un 4 yıldan beri kapısından döndüğü PTT 1. Lig'ine çıkması için teknik heyetle birlikte üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi. Bandırmaspor'un lig sıralamasındaki yerinin bu olmadığını dile getiren Biryol, "Hedefimiz ligi şampiyon olarak bitirmektir ancak bunu gerçekleştiremememiz halinde play-off'lardan bir üst lige çıkmak istiyoruz. Bunun için ekibimizle birlikte buradayız." ifadelerini kullandı.

Zafer Biryol'un yardımcılıklarına Hasan Vural, Cumhur Bozacı, İsmail Şengül ve İsmail Altınok getirildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Bandırmaspor'da Biryol dönemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER