Bandırmaspor'da oyunculara rehavet uyarısı


2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, bu hafta sonu kendi sahalarında karşılaşacakları Orduspor müsabakası öncesinde oyuncuları rehavete kapılmaları konusunda uyardı.

Bandırmaspor, bu hafta sonu kendi sahasında karşılaşacakları Orduspor müsabakasının hazırlıklarını Teknik Direktör İsmail Ertekin gözetiminden Orta Ölçekli Sanayi Sitesi'nde sürdürdü.

İdmanda oyuncularını rehavete kapılmaları konusunda uyaran Teknik Direktör İsmail Ertekin, "Bu hafta sonu kendi sahamızda karşılaşacağımız Orduspor müsabakasında takım olarak rehavete kapılmamamız gerekiyor. Rakibimizin bir önce hafta kendi sahasında farklı mağlup olması ve puan sıralamasında altlarda olması bizleri takım olarak rehavet sokmamalıdır. Rakibimizin sıralamada yeri ve aldığı sonuçlara bakmadan sahaya çıkıp bize yakışan bir oyunu ortaya koymalıyız." dedi.

Ertekin, kart sınırında olan oyuncuları da kolay kart görmemeleri konusunda uyardı. Bu arada idman sonrasında Bandırma Zümrüt İlköğretim Okulu öğrencileri Teknik Direktör İsmail Ertekin ve oyunculara çiçek verdi, tatlı ikram etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Bandırmaspor'da oyunculara rehavet uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER