Bartın TSO Sayısal Takograf hizmeti vermeye başladı

Bartın TSO Sayısal Takograf hizmeti vermeye başladı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır odaları bünyesinde sayısal takograf kartı hizmetine başlandığını bildirdi.

Karayolu ile yolcu ve eşya taşımacılığı yapan ticari araçlarda kullanılan bir kontrol cihazı olan sayısal takograf hizmetini Bartın'a kazandırdıklarını belirten Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır, "Bu hizmet çerçevesinde, zaman ve iş kaybını önlemek amacıyla taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren oda üyelerimizin sayısal takograf hizmeti veren Zonguldak veya Bolu'ya gidilmeden Bartın TSO'dan hizmet alabileceklerdir. Sayısal takograf başvurularının alınması, değerlendirilmesi, kartların sertifikalandırılması, kartların kişiselleştirilmesi ve sahiplerine dağıtılması süreçlerindeki iş ve işlemlerinin odamızdan temin edebilecektir." dedi.

Hizmet dönemleri içerisinde üyelerin memnuniyetini almanın tek ve öncelikli hedefleri olduğunu dile getiren Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır, "Bartın'ın gelişimi için çıktığımız bu yolda sivil toplum kuruluşlarından, meslek odalarından ve üyelerinden gelen talepler doğrultusunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) Bartın TSO bünyesinde hizmet verilmesi konusunda girişimlerde bulunarak odamız bünyesine kazandırdığımız bu hizmet için TOBB Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu tarafından bizlere gösterilen destek için teşekkür ediyoruz." dedi.

Öte yandan Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır, Meclis Başkanı Halil Çelen ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan Bartın TSO heyeti Esnaf Sanatkar Odası, Bartın Şoförler ve Nakliyeciler Odası ile Kamyoncular Kooperatifini ziyaret ederek sayısal takograf hizmeti için bilgilendirmede bulundu. CİHAN
<< Önceki Haber Bartın TSO Sayısal Takograf hizmeti vermeye başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER