Başakşehir'in yeni transferleri Avrupa'ya gitmek istiyor


Medipol Başakşehir'in yeni transferi Stefano Napoleoni ve Hakan Özmert, sezon sonunda Avrupa Kupaları'na katılmak istediklerini söyledi.

Medipol Başakşehir, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 20. haftasında Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. İdman öncesi yeni transferlerden Stefano Napoleoni, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bu transferin gerçekleşmesini uzun zamandır beklediğini ifade eden İtalyan oyuncu, "Çok mutluyum. Yazın burada hazırlık maçı oynamıştık ve ben zaten tesisleri de görmüştüm. Uzun zamandır olmasını istediğim bir şeyin gerçekleştiği ve yeni takım arkadaşlarımla beraber olduğum için çok mutluyum." dedi.

Bir basın mensubun 'Bu sezon Avrupa kupalarına katılabilecek misiniz?' şeklindeki soruya 29 yaşındaki Stefano, "Baktığımız zaman şu anda Başakşehir, Galatasaray ile aynı puana sahip. Takımımız geçtiğimiz sene zaten Avrupa kupalarına katıldı. Bu hedeflere ulaşmak için elimizden geleni yapacağız." yanıtını verdi.

HAKAN: AVRUPA KUPALARI'NA KATILMAK İSTİYORUZ

Yeni transferlerden Hakan Özmert ise Avrupa Kupaları'na katılmak istediklerini söyledi.

"Çok özel bir kulübe geldim." diyen Özmert, "3 gündür buradayım. İnanılmaz olumlu bir grup var. Sıcak ve pozitif. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Bu takımın hedefi olan Avrupa kupalarına inşallah katılırız. Hafta hafta üzerine koyarak bu hedefe ulaşacağız. Bende elimden geleni yapacağım. İnşallah her iki taraf için de hayırlısı olur." ifadelerini kullandı.

Medipol Başakşehir'e başarılı olmak için geldiğini kaydeden Özmert, "İstikrarlı bir takım var burada. Dışarıdan izlediğimizde de biz bunu fazlasıyla hissediyorduk. İstikrarlı olmak önemli ve bende burada istikrarlı olup katkı sağlamak istiyorum. Elimden ne geliyorsa yapacağım inşallah." diyerek sözlerini sonlandırdı. CİHAN
<< Önceki Haber Başakşehir'in yeni transferleri Avrupa'ya gitmek istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER