Başkan Çelik, STK temsilcileriyle bir araya geldi


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, farklı sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile görüşerek taleplerini dinledi.

Belediye başkanları, meclis üyeleri ve daire müdürleri ile kişi ve kurumların yöneticilerini kabul eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Şube Başkanı Kemal Erçalık ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Ziyarette dernekleri hakkında bilgi veren Erçalık, Başkan Çelik'e derneklerinin rozetini taktı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Erciyes Üniversitesi Özel Yetenekli Çocukların Eğitimi, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Rıdvan Karabulut ile de bir süre görüştü. Başkan Çelik'i ziyaret eden Karabulut, eğitim ve bilim merkezi projeleri olduğunu belirterek destek istedi. Başkan Çelik de, Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı Bilim Merkezi yanında Bilim Park'ın da bulunacağını belirterek talep edilen atölyelerin bir kısmının burada bulunacağını söyledi.

Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Vedat Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Sağlam ziyaretinde Başkan Çelik'e kitap ve dergi hediye etti.

ESNAF, TEŞEKKÜR ETTİ

Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Hayrettin Köse ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Çelik'i ziyaret ederek bir süre görüştü. Oda Başkanı Hayrettin Köse, Başkan Çelik'e esnafa verdikleri destek için teşekkür etti.

Başkan Mustafa Çelik'in bir diğer ziyaretçileri ise Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Yavuz Ay ile Kayseri'deki servis şirketlerinin yöneticileri oldu. Yavuz Ay ziyarette Başkan Çelik'e hizmetleri nedeniyle teşekkür plaketi verdi. Kayseri'de 794 servis aracı ile hizmet verdiklerini belirten Yavuz Ay, öğrenci servisleri açısından Türkiye'nin en genç araç filosuna sahip şehrinin Kayseri olduğunu kaydetti. Başkan Çelik de tüm araçların kazasız belasız hizmet vermesi temennisinde bulundu.
STK-temsilcileriyle-bir-araya-geldi-1940203.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Çelik, STK temsilcileriyle bir araya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER