BBP adayı Çayır: Suriye'den kalkan sinek Ankara'ya konuyor


BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara 1. bölge milletvekili adayı Remzi Çayır, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çayır, "Sen önce Suriye bataklığını kurut. Bu Suriye bataklığında sorumluluğunuz var. Suriye'den şu veya bu şekilde kalkan sinek Suruç'a, Akçakale'ye ,Ankara'ya konuyor. Ey hükümet duymuyor musun, görmüyor musun?" dedi.

Remzi Çayır, partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılısına katıldı. Açılış töreninden sonra yaptığı konuşmada, Ankara'daki bombalı terör saldırısını değerlendirdi. Çayır, "İstediğin zaman ortaokul çocuklarını, anaokullarını basıp orada makul şüphe ile insanları gözaltına almasını biliyorsun. İstediğin insanı istediğin dakika tutuklatabiliyor, gözaltına alabiliyor ve istediğin muameleye tâbi tutuyorsun da üzerinde bombayla binlerce kilometre yol kateden ve bunu da bir şekilde organize eden insanlara, nasıl olur da makul şüpheli sıfatıyla bakar, kendince yeni bir yöntem, yeni bir hukuk terimi oluşturarak, 'Ne yapalım, daha eyleme geçmediler. Eyleme geçince belli olacak. Bunları eyleme geçmeden tutuklayamayız, gözaltına alamayız, onlara dokunamayız.' diyebilirsin? Bu tam bir hukuk garabeti, bu tam bir aymazlık ve gerçekten de içine düştükleri çukurun bir göstergesi. Bunlar ne yaptıklarını bilememekte, ne dediklerini de bilememektedirler." şeklinde konuştu.

Suriye'den gelen bombacı teröristleri de değerlendiren BBP Genel Başkan Yardımcısı Çayır, "Size bir daha sesleniyorum, Suriye bataklığından kalkan sinekler şehirlerimize konuyorlar ve patlayıcı madde olarak kendilerini dışavuruyorlar. Bunları görmeyecek kadar irfandan uzak mısınız? Onun için artık Müslümanın Müslümanı öldürdüğü ve gittikçe topraklarımızı güvensiz hale getirdiği bu durumdan derhal Türkiye'nin kurtulması lazım." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber BBP adayı Çayır: Suriye'den kalkan sinek Ankara'ya konuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER