BEDAŞ işçilerine dayak kamerada


İSTANBUL (CİHAN)- Beyoğlu'nda bulunan BEDAŞ genel müdürlük binası önünde 187 gündür çadırda eylem yapan işçilerle güvenlik görevlileri arasında kavga çıktı. Çok sayıda güvenlik görevlisinin 5 işçiyi dövmesi cep telefonu kamerasına yansıdı.

Abdülhakhamit Caddesi üzerinde bulunan BEDAŞ binası önünde işten atıldıkları için 187 gündür çadırlı eylem yapan işçilerle güvenlik görevlileri arasında ses sitemi yüzünden tartışma çıktı. Çok sayıda güvenlik görevlisinin 4 işçiyi darp etmesi cep telefonuna yansıdı.

Darp edilen işçilerden Bayram Alanbay, "Ses sistemimizi kirişin üzerine koyduk. Her zaman olduğu gibi müzik açarak direnişimize devam ediyorduk. Ses sistemimizi belli bir seviyede açıyorduk. Polisler de biliyordu. Güvenlik amiri indireceksiniz deyince arkadaşlarımız da indirmediler. Bir anda arkadaşımıza saldırdılar. Güvenlikçiler 4 arkadaşımızı yaraladı. 2 arkadaşımız hastaneye kaldırıldı. Onlar en az 20 kişiydi biz 4 -5 kişiydik. Bizi coplarla linç etmeye geldiler." dedi.

Öte yandan BEDAŞ yetkilileri, konuyla ilgili yapacakları açıklamaya ilişkin basın kuruluşlarına dönüş yapacaklarını söyledi.

Olaydan sonra çevik kuvvet ekipleri güvenlik önlemi aldı.
CİHAN
<< Önceki Haber BEDAŞ işçilerine dayak kamerada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER