Berberin Korona testi pozitif çıktı, ortalık karıştı!

Burdur'da işbaşı yapacak berber, kuaför ve güzellik salonlarında çalışanlara Koronavirüs (Covid-19) testi yapıldı.

SHABER3.COM

Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesi'nde testi pozitif çıkan bir berber karantinaya alındı. Berber dükkânını bugün açtığı belirlenen A.T.'nin tıraş ettiği kişilerin yanı sıra beldede temasta bulunduğu 50'ye yakın kişinin Koronavirüs testine tabi tutulacağı kaydedildi.  Beldenin giriş ve çıkışlarının ise toprak dökülerek kapatıldığı belirtildi. Bugün belde halkı ile görüşmek üzere bölgeye giden Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökce'ye de A.T. ile temasta bulunduğu gerekçesiyle Koronavirüs testi yapıldığı ifade edildi.
Koronavirüs salgın hastalık tedbirleri kapsamında Bilim Kurulu ve İçişleri Bakanlığı genelgeleriyle faaliyetleri durdurulan berber, kuaför ve güzellik salonları bugün yeniden işbaşı yaptı.

Burdur Valiliği bu konuda bir ilki uygulayarak, kent genelinde faaliyet gösteren berber, kuaför ve güzellik salonlarında çalışanlara yeni tip Koronavirüs (Covid-19) testi yapılmasına karar verdi.

BERBERİN TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Burdur Valiliği’nin uyguladığı tedbir kapsamında Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesi'nde bir berbere de Korona testi yapıldı. Testi pozitif çıkan bir berber karantinaya alındı.

BELEDİYE BAŞKANI MASKE VERMİŞ

Belde halkı ile görüşmek üzere bölgeye giden Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökce ile İyi Partili İl Genel Meclis Üyesi Niyazi Bülbül ve İyi Parti İlçe Başkanı Safa Sönmez’in, berber A.T.’nin dükkânına uğradığı ve kendisine siperlikli maske verdiği ortaya çıktı.

Belediye Başkanı Selahattin Gökce’ye de A.T. ile temasta bulunduğu gerekçesiyle Koronavirüs testi yapıldığı belirtildi.
<< Önceki Haber Berberin Korona testi pozitif çıktı, ortalık karıştı! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER