Beşiktaş - Galatasaray derbi notları


Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 15. haftasında oynanacak olan BeşiktaşGalatasaray derbi mücadelesi öncesinde her iki takımda kazanmak istiyor.

LİGDE 115. RANDEVU

Beşiktaş ve Galatasaray ligde 115. Kez karşı karşıya geliyor. Beşiktaş bugüne kadar ezeli rakibine karşı ligde 30 galibiyet alırken, Galatasaray ise siyah –beyazlı takıma karşı 43 maçtan galip ayrıldı. 41 müsabakada ise taraftar yenişemedi. Galatasaray'ın 143 golüne, Beşiktaş 118 golle cevap verdi.

HAKEM METE KALKAVAN

Ligin 15. haftasına 32 puanla lider giren siyah-beyazlılar ile 26 puanla dördüncü sırada bulunan Galatasaray'ın saat 20.00'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacakları mücadelede Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Esat Sancaktar yapacak. Tolga Özkalfa ise dördüncü hakem olacak.

HER İKİ TAKIMDA KAZANDI

Beşiktaş, ligde en son Kayserispor'u deplasmanda 2-1 yenerek liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den devralmıştı. Sarı – kırmızılı takım ise kendi evinde Bursaspor'u 3 – 0 mağlup etmeyi başardı.

4 OYUNCU KART SINIRINDA

Beşiktaş'ta Andreas Beck bu karşılaşmada sarı kart görmesi halinde haftaya ligde oynayacakları Osmanlıspor maçında cezalı duruma düşecek. Galatasaray'da ise Selçuk İnan, Hakan Balta ve Sabri Sarıoğlu kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular sarı kart görmeleri halinde ise haftaya oynayacakları Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyecekler.

GALATASARAY OLİMPİYAT STADI'NDA İKİ KERE KAZANDI

Galatasaray, Beşiktaş ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadığı 2 karşılaşmadan da galip geldi. Beşiktaş Olimpiyat Stadı'nda oynadığı derbi mücadelelerinde bu sezon tek galibiyetini Fenerbahçe karşısında 3 - 2'lik skorla aldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş - Galatasaray derbi notları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER