Beşiktaş, Liverpool önünde tur arıyor


İSTANBUL (CİHAN)- Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında kendi sahasında Liverpool'u eleyerek bir üst tura çıkmak istiyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda rakibine 1-0 mağlup olan Siyah-beyazlı takım, kendi sahasında iki farklı galibiyet alarak adını bir üst tura yazdıran taraf olmayı hedefliyor.

DEMBA ve GÖKHAN TÖRE İLK ONBİRDE

Beşiktaş'ta zorlu randevu öncesinde oynayıp oynamayacakları belli olmayan Demba Ba ve Gökhan Töre, maça ilk onbirde başladı. Siyah-beyazlı ekipte stoperde Ersan Gülüm cezalı olduğu için Teknik Direktör Slaven Bilic, bu oyuncunun yerine Necip'e şans tanıdı. Sol bekte oynayan Motta'nın cezalı, İsmail Köybaşı'nın sakatlığından dolayı Hırvat Teknik Adam, Opare'yi bu mevkide görevlendirdi.

OLİMPİYAT STADI DOLDU
Zorlu randevu öncesinde Atatürk Olimpiyat Stadı, tamamen doldu. Günler öncesinden biletlerin tükendiği karşılaşmaya Beşiktaşlı taraftarlar büyü ilgi gösterdi. Az sayıda Liverpool taraftarı da takımlarını desteklemek için yerlerini aldı.

LİVERPOOL, ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI KAZANDIĞI YERDE
2005 yılında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Milan'ı yenerek Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazanan Liverpool, bu defa Beşiktaş engelini aşarak kupada yoluna devam etmek istiyor.
Liverpool'da cezalı Lazar Markovic'in dışında sakat olan Steven Gerrard, Jordan Henderson, Glen Johnson , Lucas Leiva, Jose Enrique, Jon Flanagan've Mamadou Sakho, Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.
TAKIM KADROLARI
Stat: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Damir Skomina, Jure Praprotnik, Robert Vukan(Slovenya Futbol Federasyonu)
Beşiktaş: Cenk Gönen, Serdar Kurtuluş, Necip Uysal, Franco, Opare, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Gökhan Töre, Sosa, Olcay Şahan, Demba Ba
Liverpool: Mignolet, Toure, Skrtel, Lovren, Moreno, Allen, Emre Can, İbe, Sterling, Sturridge, Balotelli CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş, Liverpool önünde tur arıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER