Beşiktaş, Medicana Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü


Beşiktaş, Süper Lig'in 12. haftasında Medicana Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah hibrit çimde yaptığı antrenmanla devam etti

İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Cenk Tosun, Atiba Hutchinson, Alexander Milosevic, Mario Gomez ve tedavisi tamamlanan Gökhan Töre takımla birlikte çalıştı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan fotoğraf çekimi sonrası serbest yapılan ısınma çalışmaları ile başladı. 3 grup halinde yapılan ayak tenisi oyunu sonrası dünkü hazırlık maçında oynayan oyuncular antrenmanı stretching yaparak tamamladı. Diğer oyuncular pas şut çalışması, orta şut çalışması ve duran top çalışması yaptı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi. Maçı 4 - 3 kazanan takım sevinç tablosu oluşturdu ve basına fotoğraf verdi.

OĞUZHAN'DAN JENERİKLİK GOL

Bu arada Beşiktaşlı futbolcuların şut çalışmasında isabet oranı dikkati çekerken jeneriklik gol Oğuzhan Özyakup'tan geldi. Oğuzhan meşin yuvarlağı doksan tabir edilen noktaya gönderdi.

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 14.00'da yapacağı antrenmanla devam edecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş, Medicana Sivasspor maçı hazırlıklarını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER