Beşiktaş - Medicana Sivasspor maçının ilk onbirleri belli oldu


Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 12. haftasında Beşiktaş ile Medicana Sivasspor arasında oynanacak olan mücadelede takımların ilk 11'leri belli oldu.

Beşiktaş, ligde oynadığı son 6 maçından 5 galibiyet çıkardı. 9 maçta ise mağlubiyet yüzü görmedi. Siyah beyazlılarda uzun bir süredir sakatlıkları sebebiyle tedavilerine devam edilen Tolgay Arslan ve Veli Kavlak'ın dışında eksik bulunmuyor.

Medicana Sivasspor ise ligde bu sezon tek galibiyetini geçen hafta oynadıkları Gaziantepspor karşısında 3 – 0'lık skorla aldı. Kırmızı beyazlılarda bu maçta kırmızı kart gören ve cezalı duruma düşen Ganalı stoper John Boye ise Beşiktaş'a karşı yapılacak olana mücadelede yer alamayacak.

Beşiktaş Süper Lig'de 26 puan ve maç eksiğiyle 2. sırada bulunurken, Medicana Sivasspor ise yine maç eksiğiyle 16. sırada yer alıyor.

İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak maçta takımların ilk 11'leri şöyle:

Stat: Başakşehir Fatih Terim
Hakemler: Hüseyin Göçek, Ekrem Kan, Orkun Aktaş
Beşiktaş: Tolga Zengin, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Ersan Gülüm, İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Jose Sosa , Olcay Şahan, Marıo Gomez
Medicana Sivasspor: Ernestas Setkus, Cicero Cicinho, Yiğit İncedemir, İbrahim Öztürk, Ziya Erdal, Hakan Özmert, Adem Koçak, Burhan Eşer, Mehdi Touil, Aatif Chahechouhe, Michael Eneramo
CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş - Medicana Sivasspor maçının ilk onbirleri... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER