Beşiktaş - Mersin maçı tatil edildi

Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 18. hafta maçında karşı karşıya gelen Beşiktaş ile Mersin İdmanyurdu maçı yoğun kar ve çizgilerin kapanması nedeniyle 5. dakikada durduruldu, ardından da hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edildi. Müsabaka ileri bir tarihe ertelendi.

Beşiktaş - Mersin maçı tatil edildi

İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçın hakemi Mete Kalkavan, karşılaşma öncesinde başlayan kar yağışının saha çizgilerini kapatması üzerine çizgilerin temizlenmesini istedi. Yapılan çalışmanın ardından 8 dakikalık bir gecikme ile müsabaka başladı.

Maç başladıktan sonra ise topun sekmemesi, oyuncuların ise ayakta durmakta zorlanması üzerine hakem karşılaşmanın 5. dakikasında karşılaşmayı durdurdu ve oyuncuları soyunma odasına gönderdi. Hakemler ise saha içinde maçla ilgili oynanıp oynanmayacağı hakkında karar vermeye çalıştı.



Ardından ise hakem Mete Kalkavan, yardımcıları ve iki takımın kaptanı Tolga Zengin ile Mersin İdmanyurdu kaptanı Güven Varol ile saha içinde kısa bir toplantı yaptı, sahayı ve hava şartlarını gösterdi, ardından da müsabakaya tatil ettiğini belirten düdüğü çalarak soyunma odasına gitti.

TFF'DEN AÇIKLAMA

Normal şartlarda 24 saat içinde tekrar oynanması gereken mücadele yarın da oynanamayacak.

Yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan TFF temsilcisi Adnan Sevim, yarın hava koşullarının daha da kötüleşeceğini ve mücadelenin federasyonun belirleyeceği ileri bir tarihte oynanacağını ifade etti.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda 20 Ocak Çarşamba günü Karabükspor deplasmanına gidecek.






<< Önceki Haber Beşiktaş - Mersin maçı tatil edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER