Beşiktaş taraftarlarından şekerli kardeşlik mesajı


Aksaray'da bir araya gelen Aksaray Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, doğu illerine ait otobüslerin mola verdiği tesislere giderek yolculara gül suyu ve şeker ikram etti.

Aksaray Beşiktaşlılar Derneği üyelerinden oluşan bir grup, doğu illerinden gelen otobüslerin mola verdiği tesislerde otobüsleri tek tek gezerek yolculara şeker ve gül suyu ikramında bulundu. Son günlerde yaşanan olaylara ilişkin tepkilerini dile getiren dernek üyeleri, tüm ülkede sağduyunun hakim olması, kardeşlik bağlarının pekişmesi ve benzeri olayların yaşanmaması temennisinde bulundu.

Dernek Başkanı Bilgehan Çoşkuner, "Şehrimize gelen doğu firmalarını taşlamak yerine onlara çeşitli ikramlarda bulunup, sağduyu çağrısında bulunduk. Aksaray Beşiktaşlılar Derneği olarak devletin ve milletin bölünmez bütünlüğünü göstermek amacıyla yapmış olduğumuz bu olay. İnşallah tüm milletimize örnek bir davranış sergiler. Yüzyıllardır süregelen kardeşliğimizin bozulmadığını ve bozulmayacağını bir kez daha gözler önüne sermişken, herkesi hoşgörü ve kardeşliğe davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Çoşkuner, her Kürt'ün PKK'lı olmadığını, her PKK'lılının da Kürt olmadığını sözlerine ekledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş taraftarlarından şekerli kardeşlik mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER