Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic: Liverpool maçına hazırız


LİVERPOOL (CİHAN)- UEFA Avrupa Ligi ikinci turunda yarın akşam İngiliz takımı Liverpool ile karşılaşacak olan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ve siyah beyazlı oyuncu Demba Ba, Anfield Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Beşiktaş'ın bu sezon gösterdiği başarı için Demba Ba, "Böyle bir rekabetin parçası olmak, böyle bir mücadelenin parçası olmak gerçekten çok güzel. Liverpool dünya çapında üst düzey bir grup. Bu rekabette de iyi sınavlar vermek gerçekten çok önemli. Geçen sezon olup biten herşey geçmişte kaldı. Şimdi yeni bir sayfa var. Liverpool'un takımı da yeni ben de yeni bir takımdayım. Yeni bir mücadele var." diye konuştu.

Yarınki karşılaşmada bir mucize beklentisinin olup, olmadığı sorusuna yanıt olarak ise Senegalli oyuncu, "Mücizeler tabii ki gerçekleşebilir. Allah dilerse gerçekleşir." dedi.

Bursaspor'la karşılaşmada sakatlanan sporcu, durumu hakkında geri döndüğünü ve maçta oynayabileceğini umduğunu kaydetti.

Teknik direktör Slaven Bilic ise hava koşulları nedeniyle yaşanan uzun seyahatin takımı etkileyip etkilememesine yönelik, "Bizim açımızdan bir sorun yok. Maç yarın akşam." yorumunda bulundu.

Yarınki zorlu karşılaşma için ise takımda var olan bazı sakatlıkların olduğunu fakat takımın maça hazır olacağını ifade etti. Takım kaptanı Tolga'nın karşılaşmaya gelememesini, "Kaptanımız Tolga sakat. Bizim için çok önemli bir oyuncu ama onu ne yazık ki buraya getiremedik. Umarım sakatlığı uzun sürmeyecek." şeklinde yorumladı.

"DEMBA BA'NIN SAKATLIĞI YARIN OYNAMASINA ENGEL TEŞKİL EDEBİLİR"

Demba Ba'nın Bursaspor karşılaşmasındaki sakatlığından dolayı yarınki maça çıkmama ihtimalin olduğunu belirten Bilic, antrenmanda deneyip göreceğini belirtti. Siyah beyazlı takımın İngiliz takımıyla daha önceki karşılaşmasında mağlup olduğunu hatırlatan bir gazetecinin, yarınki maçın rövanş maçı olabileceği değerlendirmesine yönelik ise Bilic, karşılaşmaların rövanş olarak değerlendirilmemesi gerektiğini belirterek, geçmişte yaşananların geçmişte kaldığını söyledi.

Teknik adam Bilic'in İngiliz basınında çıkan West Ham United takımına transfer olma spekülasyonlarına yönelik ise "Ben bu konuyla ilgili konuşmamaya gayret ediyorum ama bahsettiğiniz bu spekülasyonlar, iddialar doğruysa bu şunu gösterir. Ben ve benimle beraber çalışan antranör ekibinin Beşiktaş'ta iyi bir iş çıkardığını gösterir. Şu anda kesinlikle bu konuya odaklanmıyorum." diyerek, bu sezon ard arda takımın çıkacağı maçlara öncelik verdiğini ifade etti.

Basın toplantısının ardından siyah beyazlı takım İngiliz takım Anfield Stadı'nda son antrenmanını gerçekleştirdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic: Liverpool maçına hazırız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER