Beşiktaş'ta 'Gareth Bale' sesleri...

Beşiktaş Başkan adayı Hürser Tekinoktay, seçimli olağan kongrede projelerini anlattı.

SHABER3.COM

Beşiktaş Başkan adayı Hürser Tekinoktay, seçimli olağan kongrede projelerini anlattı.

Tekinoktay'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Beni bilenler biliyor, eski Beşiktaşlılar, yeni üyelerimiz, bazı dostlarımız bilmiyor. Beşiktaş'ın içinden gelen biriyim. 1960 doğumluyum. 1995 yılında İtalya'dan Lazio kulübüne geçecekken Beşiktaş beni altyapısına davet etti. Ben de İtalya yerine orayı bıraktım ve kalbimin olduğu yer olan Beşiktaş'ta göreve başladım. Kulübümüzün mali bir krizi var. Süleyman abinin kulübü sıfır borçla bıraktığı günden 19 yıldan sonra borca batık raporumuz var. Buraya gelinmemesi lazımdı. Spor müdürleri bizi yayınlara hiç davet etmediler. Genç internet televizyoncuları geldi, medyanın tekelini kırmaya çalıştık. Eksikler varsa kusura bakmayın. Bolu Gerede'ye gitmeyeceğiz arkadaşlar kamp için. Bolu ile oynayarak dev takımlarla mücadele veremeyiz. "

"Gidiyoruz Mitroviç gibi bir futbolcuya 8 milyon Euro veriyoruz, altyapıda böyle bir futbolcu var mı demiyoruz. Paralar bu şekilde savruluyor. Bizim futbol işletme modelimiz tamamen üretim, yıldız bulmak üzere. Hem İngiltere'de hem Almanya'da proje takımı anlaşmaları yapmaya başladık. Transferde kar getirecek ortaklıklarımızı Yağmur Sağnak yönlendirecek."

"GARETH BALE 1 HAFTA SONRA TÜRKİYE'YE GELECEK"

"Premier Lig'de 15 milyar cironun binde birini alsak biz kar oluştururuz diyoruz. Almanya'da Mesut Özil gibi Nuri Şahin gibi birçok futbolcu yetişiyor. Ragnick ile görüştük ama anlaşamadık. Ondan sonra John Benjamin Toschak ile görüştük. Gelebilseydi Gareth Bale'i Beşiktaş'a getirebileceğini söyleyecekti. Aboubakar'ın yarı maliyetine gelebilecekti. Oynamadıkları zaman mutsuz olur bu futbolcular. Seçilirsek, dün yaptığımız görüşmede 1 hafta sonra Türkiye'ye gelecek. Onunla gerekli anlaşmaları yapacağımızı düşünüyorum."
<< Önceki Haber Beşiktaş'ta 'Gareth Bale' sesleri... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER