Beşiktaş'tan kaleci atağı: Tolga Zengin yerine...

Tolga Zengin’in performansından memnun olmayan Beşiktaş yönetimi, ara transfer döneminde ilk olarak kaleci sorununu çözecek.

Beşiktaş'tan kaleci atağı: Tolga Zengin yerine...

Kartal’ın ilk tercihi, teknik adam Şota’nın da ekibinde istemediği Trabzonspor’un kalecisi Onur Kıvrak.

Ocak ayında başlayacak ara transfer döneminde Beşiktaş’ın ilk işi kaleci almak olacak. Performansından memnun olunmayan Tolga Zengin’in yerine eski takım arkadaşı Onur Kıvrak’ın ismi düşünülüyor. Trabzonspor’dan ayrılmak isteyen kaleci için Trabzon’a teklif yapılacak.

Bonservisi 7 milyon euro

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze’nin de artık takımda istemediği Onur’un bonservis bedeli 7 milyon euro. Beşiktaş yönetiminin Onur Kıvrak transferini para artı takas yöntemiyle bitirmeyi planlıyor. Takımında mutlu olmayan Onur’un da bu teklife sıcak baktığı belirtiliyor.

Beşiktaş’ta durmak yok

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nun 4. haftasında Lokomotiv Moskova ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün sabah yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda önceki gün Kasımpaşa ile oynanan karşılaşmada forma giyen oyuncuların yanı sıra Veli Kavlak katılmadı. Salonda yapılan 20 dakikalık denge ve kuvvet çalışma ile başlayan antrenman, çift kale maç ardından yapılan şut çalışmasıyla noktalandı. Yarını izinli geçirecek siyah beyazlılar, 2 Kasım Pazartesi günü saat 17.00'da yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

ÖZGÜR BUGÜN GAZETESİ
<< Önceki Haber Beşiktaş'tan kaleci atağı: Tolga Zengin yerine... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER