Beyninde tümör olan öğretmen anne tutuklu, 2 yaşındaki bebek sahipsiz!

Yer Uşak... 4 farklı aile, 4 farklı dram... Magduriyetler.com'un haberine göre; Uşak'ta 'cemaate' yönelik operasyonlar kapsamında yapılan gözaltı ve tutuklamalarda eşi benzeri görülmemiş hukuk dışı uygulamalar yapılıyor.

SHABER3.COM

İşkenceler, tecritler, fiziksel ve ruhsal baskılarla gündemden düşmeyen Uşak’taki emniyet ve adliye görevlilerinin pervasızlıkları ayrıca dikkat çekiyor.

Beyin Tümörlü Öğretmen Anneye Zulüm

Öğretmenlik yapan A.A. haksız bir şekilde geçtiğimiz günlerde Uşak emniyetinde görevli polisler tarafından gözaltına alınarak nezarethaneye konuldu. İki çocuk annesi olan A.A.nın iki yıldır beyin tümörü rahatsızlığından dolayı tedavi gördüğü ve düzenli ilaç kullandığı belirtildi. Ayrıca kalp ritim bozukluğu hastalığı olan A.A. nın bu durumları görevlilere iletildiği halde ilaç kullanımına izin verilmediği iddia edildi. Kimseyle görüştürülmeyen anne A.A. nın hayatı risk taşıdığı Uşak emniyetinr ve savcılara iletildiği halde kötü koşullar altında tutularak ölümüne yol açabilecekleri öne sürüldü. Çaresiz kalan  yakınları A.A.nın sağlığının kötüye gitmesinden ve hayatından endişe ediyor.

K. Ailesine Yapılan Zulümler

Karı-koca olan Z.K. ve B.K. çifti hukuksuz bir şekilde Uşak’ta gözaltına alındı. 1,5 ve 9 yaşlarında iki bakıma muhtaç küçük çocukları olan K. çiftinin Emniyet nezarathanesinde kötü koşullarda tutulduğu iddia edildi. Ailenin küçük çocukları ise anne ve babalarından ayrı kalmanın şokunu ve mağduriyetini yaşıyor.
P. Ailesine Katmerli Zulüm

P.  ailesinin babası, 15 Temmuz sonrası hukuksuzluklar sürecinde herhangi bir gerekçe gösterilmeden tutuklandığı ve yaklaşık 3 aydır cezaevinde insanlık dışı koşullarda tutulduğu öne sürüldü.

5 ve 9 yaşlarında iki küçük çocukları olan P. ailesi geçtiğimiz günlerde ikinci zulüm dalgasına maruz kaldı. Anne S.P. haksız bir biçimde gözaltına alındı. İki küçük çocuk ise annelerinin de gözaltına alınmasıyla tamamen çaresiz bırakıldılar.

V. Ailesine Zulüm

Ailelerin bütünlüğünü hiçe sayan Uşak emniyeti ve adliyesindeki yetkilileri, hukuksuz adli işlemler uyguladıkları V. ailesini mağdur etmeye devam ediyor. Makul herhangi bir gerekçe gösterilmeden tutuklatılan esnaflık yapan babanın ardından bu kez de eşi S.V. gözaltına alındı.

Babası zaten tutuklu olan şimdi de annesi gözaltına alınan 2 yaşındaki bebekleri ise sahipsiz kaldı.

Zulümlerin Emrini Veren Savcı H.A.A

Uşak’ta annelere ve bebeklere yönelik yapılan bu zulümlerin ve işkenceli sorguların sorumlusunun savcı H.A.A. olduğu iddia edildi.

Savcı H.A.A. nın geçmiş yıllarda Hizmetin kurumlarının etkinliklerine katıldığı, çocuklarının Hizmete yakım eğitim kurumlarında öğrenim gördüğü iddia edildi.  H.A.A. nın Uşak’ta özellikle annelere ve çocuklara yaşattığı bu zulümlerle, geçmişteki ilişkilerini unutturmak istediği öne sürüldü.
<< Önceki Haber Beyninde tümör olan öğretmen anne tutuklu, 2 yaşındaki... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER