Bharara'dan polis eşlerinin rehin alınmasıyla ilgili dikkat çeken paylaşım

17-25 Aralık yolsuzluk operasyonunu yapan polislerin eşlerinin rehin alınmasına dünyadan tepkiler geldi. ABD'deki Zarrab Davası'nı başlatan savcı Preet Bharara haberi 3 nokta ile yorumlarken Avrupa Parlementosu üyesi Alman siyasetçi Rebecca Harms ise 'Türkiye'de yolsuzlukları araştırmak suç. Polislerden sonra polis eşleri de gözaltında' diye yazdı.

Best of Reza Zarrab

17 Aralık 2013'te Erdoğan ve çevresindeki rüşvet, kara para ve yolsuzluk sarmalının başta Reza Zarrab olmak üzere kilit isimlerini gözaltına alarak haklarında fezleke düzenleyen İstanbul Emniyeti polis müdürü, amiri ve komiserlerini operasyondan 6 ay sonra tutuklatan Erdoğan, şimdi de bu polislerin eş ve çocuklarını gözaltına aldırdı.

ABD'deki Zarrab soruşturmasını başlatan savcı Preet Bharara gözaltı kararı ile ilgili bir tweetini alıntılayarak 3 nokta koyup takipçileriyle paylaştı.


Avrupa Parlementosu üyesi Alman siyasetçi Rebecca Harms ise SCF'nin gözaltılarla ilgili haberini paylaştı ve 'Türkiye'de yolsuzlukları araştırmak suç. Polislerden sonra polis eşleri de gözaltında' sözleriyle tepki gösterdi.



<< Önceki Haber Bharara'dan polis eşlerinin rehin alınmasıyla ilgili... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER