Bir çocuğun cep telefonunu gaspeden zanlı 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı


Kayseri'de bir çocuğun cep telefonunu zorla alan Ali Can Ünlü, 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmada son sözü sorulan Ünlü, mahkemeden kendisine bir şans daha verilmesini istedi.

Olay 23 Haziran 2015 tarihinde merkez Melikgazi ilçesi Mimar Sinan Parkı içinde yaşandı. İddiaya göre Ali Can Ünlü (19), gece parktan geçen 14 yaşındaki M.S.'nin üzerini arayarak cebindeki cep telefonunu gasp etti. Şikayet üzerine 'Birden fazla kişi tarafından birlikte yağma ve gece vakti yağma' suçundan dava açıldı. Gözaltına alınan Ali Can Ünlü, tutuklandı.

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün karar duruşması görüldü. Tutuklu sanık Ünlü ve avukatı duruşmada hazır bulundu. Son sözleri sorulan Ünlü, suçlamaları kabul etmedi. Ünlü, "Olayla ilgim alakam yok. Zaten askere gideceğim. Bana bir şans daha verilmesini istiyorum. Pişmanım." dedi.

Yapılan yargılama sonunda mahkeme heyeti, elde edilen deliller ve mağdur ifadeleri doğrultusunda tutuklu sanık Ali Can Ünlü'nün 'Nitelikli yağma' suçunu işlendiğine hükmetti. Ünlü, 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Bir çocuğun cep telefonunu gaspeden zanlı 11 yıl hapis... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER