Bir 'evet-hayır' ayrılığı da MHP'nin kanalında yaşandı

MHP'deki 'hayır' ayrılıkları devam ediyor. MHP'nin kanalı Bengü Türk TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Murat İde görevi bıraktı.

Bahçeli'nin sözleri paylaşım rekoru kırıyor

AKP ile birlikte 'başkanlık anayasası'nı Meclis'ten geçiren MHP'deki 'evet-hayır' tartışması şimdi de televizyon kanalına sıçradı. Devlet Bahçeli, MHP'nin televizyon kanalı Bengü Türk TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Murat İde'nin görevden ayrılmasını istedi. Murat İde de, 'başkanlık sistemi'ne 'hayır' dediği için kanaldan ayrıldı.

MURAT İDE: O GİDİŞ HAYIRLI BİR GİDİŞTİR

Görevden ayrılması üzerine bir açıklama yapan Murat İde, "Meslek hayatımın en kıymetli 6 yılıydı. Zordu. Onurlu, namuslu, fedakar yol arkadaşlarımla ve 'biz ne yapabiliriz' diye yük omuzlayan dostlarımızla, Türk milliyetçileri ile 'yokluğu' paylaştık, acıyı bal eyledik. Gazeteci gitmelidir zaten. Önemli olan neden gittiği. Onurunu ve doğrularını yere düşürmüyor, boynu bükülmüyorsa o gidiş hayırlı bir gidiştir. Bize güç katan büyük Türk milletine ve onun sevdalılarına and olsun ki, mesleğimi namusuyla, haysiyetiyle yapmaya devam edeceğim. Zor günlerde omuz veren herkesten Allah razı olsun. Ne mutlu Türküm diyene" ifadelerini kullandı.

GÖREV METİN ÖZKAN'A VERİLDİ

Ülkücüler arasında tepkilere neden olan olay sonrasında, Bengü Türk TV'de Murat İde'den boşalan Genel Yayın Yönetmenliği görevine Metin Özkan getirildi.
<< Önceki Haber Bir 'evet-hayır' ayrılığı da MHP'nin kanalında yaşandı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER