Bir Türk askeri ve 6 ÖSO üyesi yaralandı

Fırat Kalkanı Operasyonu'nun 26'ncı gününde Kilis'in karşısındaki Suriye köylerinde bulunan IŞİD hedefleri, havadan uçaklar, karadan ise obüs ve roketatarlar ile vuruluyor. RAİ bölgesinde çıkan çatışmalarda 1 Türk askeri ile 6 ÖSO üyesi yaralandı.

Türk tankları Suriye'ye girdi... ÖSO birlikleri ilerliyor...

1 Türk askeri ve 6 ÖSO üyesi yaralı

Kilis’in Arpakesmez ve Oylum köylerinin karşısındaki Suriye’nin IŞİD denetiminde olan Karamezra, Savran, Kefarganni ve Baragat köylerindeki hedeflere karadan obüs ve çok namlulu roketatarlar, havadan ise savaş uçaklarıyla bombardıman düzenlendi. Sık sık hedef alınan IŞİD mevzilerinden yükselen dumanlar Türkiye tarafından da görülüyor.



ÖSO GÜÇLERİ EL BAB’A İLERLİYOR

Türkiye sınırının 30 kilometre güneyindeki El Bab’a, güzergah üzerindeki bölgelerin Türkiye’nin de dahil olduğu koalisyon ülkelerinin desteğiyle temizlenmesiyle ilerleyen ÖSO güçlerinin, iç kesimlerde bazı noktalarda çatıştığı bildirildi. El Bab’a 10 kilometre uzaklıkta olan ÖSO güçlerinin, bazı noktalarda IŞİD militanlarının gösterdiği direniş nedeniyle yavaş ilerlediği kaydedildi.

Fırat Kalkanı operasyonunun sürdüğü Suriye’de çatışmalarda yaralanan 1 Türk askeri ve 6 ÖSO mensubu, tedavi için Kilis’e getirildi. 
<< Önceki Haber Bir Türk askeri ve 6 ÖSO üyesi yaralandı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER