Biryol: Dünya yıldızlarını ilçemizde görmek istiyoruz


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor Teknik Direktörü Zafer Biryol, Türkiye Kupası'nda 3-1 kazandıkları Iğdır Arasspor müsabakasına ilişkin gazetecilere açıklama yaptı.

Türkiye Kupası'nın sürprizlerle dolu olduğunu dile getiren Biryol, "Bu kupada alt ve üst ligdeki takımlar birbirlerini yenebiliyorlar. Bunun için Iğdır Arasspor müsabakasına bu ciddiyetle çıktık. Iğdır Arasspor kendi liginde şampiyonluğa oynayan bir şehir takımı. Takım olarak gol için acele etmeden kontrollü oynadık. İlk yarı bizim için kısır bir dönem olsa da özellikle 60. dakikadan sonra oyuna ağırlığımızı koyarak pozisyonlar bulmaya başladık. Penaltı ve attığımız gollerle mücadeleyi 3-1 kazandık ve adımızı gruplara yazdırdık." dedi.

Türkiye Kupası'nda gruplara kaldıkları için mutlu olduklarının altını çizen Biryol, "Yönetim kurulumuz ve taraftarlarımız bu kupayı çok önemsiyor. Grup maçları şehrin tanıtımı açsından çok önemli bundan dolayı Bandırma'yı biraz daha havaya sokacağını düşünüyorum. Gruplarda iyi sonuçlar almak için elimizden geleni yapacağız. Bandırmaspor olarak gruplarda Fenerbahçe ile eşleşerek dünya futbolunun yakından tanıdığı Robin Van Persie, Luis Nani gibi yıldızları ilçemizde ağırlamak en büyük arzumuz. Bunu çok istiyoruz ve futbolda dünya yıldızlarını ilçemizde görmek istiyoruz." ifadesini kullandı.

Iğdır Arasspor taraftarlarının Bandırmaspor kafilesinin kaldığı otel önünde ses bombası atarak ve tezahüratlar yaparak rahatsızlık verdiğini dile getiren Biryol, "Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel Kars valisiyle görüşerek Iğdır Arasspor taraftarlarının takımımızın kaldığı otelin önünden uzaklaştırılmasını sağladı." dedi.

Biryol, Iğdır Arasspor taraftarlarının geçtiğimiz günlerde oynadıkları Altınorduspor müsabakasında da aynı yöntemi kullandığı ve sahadan 1-0 galip ayrıldığını sözlerine ekledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Biryol: Dünya yıldızlarını ilçemizde görmek istiyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER