Bitlis Cezaevi'nde yaş pasta etkinliği düzenlendi


Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 'El Ele Güzel Yarınlara' isimli SODES projesi kapsamında Bitlis E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda açılan aşçılık kursunun faaliyeti çerçevesinde bin 500 kişiye yapılan yaş pastadan ikram edildi.

Meslek edindirme kurslarında aşçılık kursunun faaliyeti çerçevesinde cezaevinde yaş pasta yapan kursiyerler, Bitlis E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki hükümlü ve tutuklularla açık ziyarete gelen hükümlü, tutuklu yakınlarına ve ceza infaz kurumu personelinden oluşan yaklaşık bin 500 kişiye yaş pasta ikramında bulundu.

Etkinliğin açık görüş gününe denk gelmesi nedeniyle, ceza infaz kurumundaki hükümlü ve tutuklular ile hükümlü ve tutuklu yakınlarının da dahil edildiği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Bitlis Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, etkinliğin aşçılık kursu faaliyeti kapsamında yapıldığını söyledi.

Yapılan etkinlikte Bitlis E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki hükümlü ve tutuklular, açık görüşe gelen hükümlü ve tutuklu yakınları, ceza infaz kurumu personeli ile Bitlis Adliyesi personeli olmak üzere yaklaşık bin 500 kişiye yaş pasta ikramında bulunduklarını belirten Ataman, farklı bir sosyal etkinlik yaparak hükümlü ve tutuklularla yakınlarının farklı bir açık ziyaret günü geçirmelerini sağladıklarını belirtti.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen ceza infaz kurumlarından sorumlu cumhuriyet savcıları Gökhan Büyükşimşek ve Nedim Özbey'e, kurum müdürlerine, proje sorumlularına, aşçılık kursuna katılan hükümlü ve tutuklu kursiyerlere teşekkürlerini ileten Ataman, etkinliğin oldukça güzel geçtiğini sözlerine ekledi.

Etkinliğe Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Bitlis E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan sorumlu Cumhuriyet Savcısı Gökhan Büyükşimşek, Bitlis Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan sorumlu Cumhuriyet Savcısı Nedim Özbey, Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hasan Elpe ve kurum ikinci müdürleri katıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Bitlis Cezaevi'nde yaş pasta etkinliği düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER