Bobby Brown Beşiktaş Sompo Japan'da


Beşiktaş Sompo Japan Basketbol takımı, Birleşik Amerikalı basketbolcu Bobby Brown ile sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi.

Bu sabah Beşiktaş Sompo Japan ile antrenmana çıkan Bobby Brown, L.O.C. işlemlerinin yetişmesi halinde bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe maçında forma giyebilecek.

En son Çin Ligi'nde forma giyen ve 1.88 cm boyunda olan guard pozisyonunda görev alan Bobby Brown, skorer yönüyle ön plana çıkıyor.

BOBBY BROWN KİMDİR?

24 Eylül 1984 Los Angeles doğumlu olan Bobby Brown, 1.88 cm boyunda olup guard pozisyonunda görev almaktadır. Profesyonel kariyerine 2007 yılında Almanya'nın Alba Berlin takımında başladı. Alba Berlin forması altında gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yıldız basketbolcu, 2008-2009 sezonu başında NBA takımlarından Sacramento Kings ile anlaşma sağladı.

Sırasıyla Minnesota Timberwolves, New Orleans Hornets, Los Angeles Clippers formaları giyen Birleşik Amerikalı basketbolcu, 2010-2011 sezonunda Polonya'nın Asseco Prokom Gdynia takımıyla sözleşme imzaladı. Daha sonra Yunanistan, Almanya, İtalya liglerinde forma giyen Brown son olarak Çin takımı DongGuan New Century'de top koşturdu.

Bobby Brown, 3 sezon burada forma giydikten sonra 2015-2016 sezonu Mart ay itibariyle Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımı ile sözleşme imzaladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Bobby Brown Beşiktaş Sompo Japan'da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER