Bölükbaşı: Bursaspor bir daha şampiyon olacaksa Ertuğrul Sağlam ile olacak


Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, "Bursaspor ikinci bir şampiyonluk yaşayacaksa bu yine Ertuğrul Sağlam yönetiminde olacaktır." dedi.

Takımın her geçen gün daha iyi olacağını dile getiren Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, kendisine ve yönetime gösterilen tepkilere anlam veremediğini ifade etti. Bursa'da yayın yapan AS TV'de 'Markaj' programında takımın durumunu değerlendiren Başkan Bölükbaşı, "Bursaspor yönetimi tüzüğe göre 3 yıl seçilir. Nedir bu telaş? Genel Kurul'a saygınız yok mu? 3 sene niye sabretmiyoruz? Başkan başarısızsa yıl sonunda gönderilir. Aday olursa da seçersiniz ya da seçmezsiniz. Beni şu anda desteklemeyen sadece yüzde 5, taraftarın yüzde 95'i bizi destekliyor. 'İstifa' diye bağıranlar bana zarar vermiyor, Bursaspor'a zarar veriyor." diye konuştu.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a da sahip çıkan Başkan Bölükbaşı, "Hocamız 3 yıllığına geldi. Nedir bu 15 gün sonra istifa sesleri. Bursaspor ikinci bir şampiyonluk yaşayacaksa bu yine Ertuğrul Sağlam yönetiminde olacaktır." iddiasında bulundu.

"NECİD'İN SAKATLIĞI OLMASAYDI…"

Sezon başında transfer edilen Sivok, kaleci Mert, Erdem ve daha sora sözleşmesi fesh edilerek gönderilen Sedat Berisha transferlerini kendilerinin yaptığını, belirten Başkan Bölükbaşı, şunları dile getirdi:

"Geri kalanının hepsini hocamız ile görüşerek aldık. Şu anda mevcut oyuncularımıza bile transfer teklifi var. Demek ki önemli iş yapmışız. Jorquera'yla önceden çalıştığı için istedi. Ancak daha erken futbolcuları eleştirmek için. Adamın çocuğu oldu, antrenmanı kaçırdı. Takım yeni yeni beraber çalışmaya başladı. Belki devre arasında 4-5 oyuncu göndereceğiz ama alacaklarımız da olacak. Biraz sabretmemiz gerekiyor. Halen transfer teklifi gelen 4-5 oyuncumuz var. Tomas Necid'in sakatlığı olmasaydı belki de şu andaki puanın 4-5 puan üstünde olabilirdik."

"AZİZ YILDIRIM KENDİ EVİNİN ÖNÜNE BAKSIN"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın '2010'daki Bursaspor'un şampiyonluğu da araştırılsın' şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine Başkan Bölükbaşı, "Önce herkes kendi evinin önüne baksın sonra bize söylesin. 2010'daki şampiyonluk tertemiz bir şampiyonluktur. Bütün dünya biliyor. İlk defa İstanbul takımları dışında bütün Türkiye sevindi." diye konuştu.

Başkan Bölükbaşı, Timsah Arena'nın 10 Ocak 2016'da açılacağını belirterek, idari kadroları Timsah Arena'ya taşıyacaklarını sözlerine ekledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Bölükbaşı: Bursaspor bir daha şampiyon olacaksa Ertuğrul... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER