Borussia Dortmund'da İlkay belirsizliği


Bundesliga'da zirveyi kovalayan Borussia Dortmund'un yıldızı İlkay Gündoğan'ın yükselen formu ile taliplerinin artması teknik heyeti kara kara düşündürüyor.

Gelecek sene için Bayern Münih'in teknik direktörü Guardiola ile anlaştığını açıklayan Manchester City ile Mesut Özil'i de kadrosunda barındıran Londra ekibi Arsenal, İlkay Gündoğan'ı transfer etmek isteyen takımlar. Yıldız futbolcunun hayalini süsleyen takımın ise Barcelona olduğu biliniyor.

Başarılı futbolcunun sözleşmesinin 2017 de bitecek olması Dortmund'un sportif direktörü Michael Zorc şimdiden zor durumda bıraktı. Zorc, "İlkay bizim için çok önemli bir futbolcu. Onu kaybetmek istemiyoruz. Bundan dolayı sözleşmesini biran evvel uzatmak istiyoruz." dedi. Yıldız futbolcu ise transferi hakkında yorum yapmaktan kaçınıyor.

Kulüp yetkilileri şimdiden Türk kökenli Alman milli oyuncunun alternatifini arıyor. Mönchengladbach'ta top koşturan Mahmoud Dahoud (20) şimdilik İlkay'ın yerine düşünülen isimlerin başını çekiyor. Fakat Borussia Mönchengaladbach'ın sportif direktörü Max Eberl, bu futbolcuyu satıp satmayacakları sorusuna "kesinlikle hayır" cevabını verdi. CİHAN
<< Önceki Haber Borussia Dortmund'da İlkay belirsizliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER