Boşandığı eşini dövüp, çocuğunu kaçıran koca tutuklandı

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde boşandığı eşini dövüp, çocuğunu kaçıran koca tutuklandı

Boşandığı eşini dövüp, çocuğunu kaçıran koca tutuklandı

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde, şiddet uyguladığı için kendisinden boşanan Zeliha E.'yi sokak ortasında dövüp, mahkemenin velayetini annesine verdiği 3.5 yaşındaki oğlunu da kaçırdığı ileri sürülen Murat Kara, 50 gün sonra polis tarafından yakalandı, sevk edildiği adliyede tutuklandı. Oğluna tekrar kavuşan Zeliha E., sevinç gözyaşı döktü.

Didim'de oturan 28 yaşındaki Zeliha E., bir arkadaş ortamında tanıştığı Murat Kara ile 4 yıllık arkadaşlıklarını nikah masasına taşıdı. Çiftin, bu evlilikten şu an 3.5 yaşında olan oğulları doğdu. İlk zamanlar iyi giden evlilikleri, iddiaya göre Murat Kara'nın eşine şiddet uygulamasıyla kabusa dönüştü. Genç kadın, 5 yıl evli kaldığı Murat Kara'dan geçen 29 Aralık'ta boşandı. Mahkeme, tek çocuklarının velayetini ise annesine verdi. Mahkemenin kararında baba Murat Kara'nin da her ayın ilk cumartesi günü saat 10.00 ile pazar günü saat 17.00 arasında çocuğunu görmesini karara bağladı. Mahkemenin kararı gereği geçen 2 Ocak'ta oğlunu alan Murat Kara, belirtilen sürenin sonunda geri getirmedi. Bunun üzerine Zeliha E., boşandığı eşinin evine gidip, çocuğunu almak istedi. Murat Kara, çocuğu vermek istemeyince tartışma çıktı. İddiaya göre Zeliha E.'yi döven eden Murat Kara, çocuğunu da alarak ortadan kayboldu. Boşandığı eşi tarafından dövülüp, çocuğu kaçırılan Zeliha E., kaldırıldığı Didim Devlet Hastanesi'nde bir gün süren tedavi gören Zeliha E., ardından savcılığa başvurarak Murat Kara'dan şikayetçi oldu. 

Polis, 50 gün çocuğu ile birlikte kayıp olan Murat Kara'yı, bugün saat 12.00 sıralarında, ailesinin Yeni Mahalle, Pınar Caddesi'ndeki evinde yakalandı. Murat Kara'nın kaçırdığı oğlu da aynı evde bulundu. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Murat Kara, tutuklanıp Söke Cezaevi'ne gönderildi. Avukatı Zekiye Baran ile Altınkum Polis Merkezi'ne giden Zeliha E., kaçırılan oğluna kavuştu. Zeliha E., 50 gün sonra tekrar kavuştuğu oğluna sıkı sıkı sarılıp, sevinç gözyaşı döktü.

<< Önceki Haber Boşandığı eşini dövüp, çocuğunu kaçıran koca... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER