Bosna Hersek'i 2-0 yenen İrlanda Cumhuriyeti Fransa vizesini aldı


Stat: Aviva
Hakemler: Björn Kuipers, Sander van Roekel, Erwin Zeinstra (Hollanda)
İrlanda Cumhuriyeti: Randolph, Coleman, Keogh, Clark, Whelan (Dk. 90 O'Shea), McCarthy, Brady, Hoolahan (Dk. 55 McClean), Hendrick, Murphy (Dk. 55 Long), Walters
Bosna Hersek: Begovic, Spahic, Kolašinac, Vranješ, Lulic (Dk. 80 Ibiševic), Zukanovic, Cocalic (Dk. 46 Bešic), Medunjanin (Dk. 69 Djuric), Pjanic, Edin Višca, Dzeko
Goller: Dk. 24 (penaltı) ve 70 Walters (İrlanda Cumhuriyeti)
Sarı kartlar: Dk. 20 Spahic, Dk. 23 Lulic, Dk. 90+2 Dzeko, Dk. 90+3 Djuric (Bosna Hersek), Dk. 59 McClean, Dk. 84 Long (İrlanda Cumhuriyeti)

EURO2016 Fransa'ya gidecek son 4 takımın belirleneceği play off maçlarından ikincisi de tamamlandı ve İrlanda Cumhuriyeti, Bosna Hersek'i 1-1 biten maçın rövanşında 2-0 mağlup ederek adını finallere yazdırdı.

Dublin'deki Aviva Stadı'nda oynanan ve Hollandalı hakem Björn Kuipers'in düdük çaldığı maçta İrlanda Cumhuriyeti'ne galibiyeti ve turu getiren gollere 24. dakikada penaltıdan ve 70. dakikada Walters attı.

PLAY OFF MAÇLARI YARIN TAMAMLANIYOR

Bu arada EURO2016 Fransa'ya gidecek son iki takım ise yarın Slovenya ve Danimarka'da oynanacak play off'un son iki maçıyla belli olacak.

Play off turu rövanş maçında Ukrayna, ilk maçta evinde 2 - 0 yendiği Slovenya'ya konuk olacak ve adını finallere yazdıracak takımı belli edecek mücadeleyi verecekler.

Play off'un diğer maçında ise İsveç, 2 - 1 yendiği ilk maçın rövanşında Danimarka'ya konuk olacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Bosna Hersek'i 2-0 yenen İrlanda Cumhuriyeti Fransa vizesini... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER