Boyları kısa ama aşkları büyük


Antalya'da akondroplazi (genetiğe bağlı kalıtsal cücelik) hastası çift dünyaevine girdi. İnternet üzerinden tanışıp 840 kilometrelik mesafeye rağmen aşklarını evlilikle sonuçlandıran iki gencin düğünü renkli görüntülere sahne oldu.

Antalya'da animatör olarak çalışan akondroplazi hastası 1 metre 30 santimetre boyundaki Korhan Lokman (33) ile Gaziantep'te yaşayan 1 metre 27 santimetre boyundaki Rabia Oğuz (33) Antalya Öğretmenevi'nde dünyaevine girdi. Hastalıklarıyla ilgili paylaşımların yer aldığı sitede tanışarak arkadaş olan ve daha sonra da sosyal medya üzerinden birbirleriyle mesajlaşan çift, birlikteliklerini 14 ay sonra evlilikle taçlandırdı. Çifti bu mutlu gününde akrabaları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün merasiminde genç çift hem halay çekti hem de çiftetelli oynadı. Çiftin düğününe gelen sevenleri ise aşıklarla bol bol fotoğraf çektirmek için adeta sıraya girdi.

'ALLAH BİZE BU GÜNLERİ GÖSTERDİĞİ İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN'

Eşiyle nasıl tanıştığını anlatan Korhan Lokman, sosyal medya üzerinden iletişim kurduklarını, birkaç konuşmanın ardından kalkıp Antalya'dan Gaziantep'e gittiğini söyledi. Eşini ilk gördüğü andan itibaren yaşadıklarını anlatan Lokman, "Kendisini görünce de elektrik aldığımı hissettim ve arkadaşlığımız başladı. 15 aydır beraberiz ve karar verdik. Evlenme teklifi ettim ve kendisi de sonsuza kadar benimle gelmeyi kabul etti." dedi.

Eşiyle kendisinin sağlık probleminin doğuştan olduğunu ifade eden Lokman, bu durumun hayatlarına engel olmadığını, yürüdüğü, gördüğü, konuştuğu ve birçok şeyi yapabildiği için Allah'a sonsuz şükrettiğini ifade etti. Lokman, "Allah bize bugünleri gösterdiği için şükürler olsun." ifadelerini kullandı.

'EVLENECEĞİM ADAM İŞTE BU DEDİM'

Gaziantep'te yaşadığını ve aralarındaki 840 kilometrelik mesafenin aşklarına engel olmadığını ifade eden Rabia Oğuz, tanışmalarının ardından iki ay sonra Korhan'ın kendisini görmek için yanına geldiğini söyledi. Korhan'ı canlı olarak gördüğünde yaşadığı hisleri ise şu şekilde anlattı: "Korhan iş yerime geldi. Zaten onu o an görür görmez 'evleneceğim adam işte bu' dedim. Sonra da devamı geldi. Ta ki karşıma çıkana kadar iyi ki de çıkmış diyorum. O yüzden hiç kimse ümitsizliğe kapılmamalı, cesaretli olmalı ve ümitlerini hiçbir zaman kırmamalı. Bir yerde nasibiniz karşınıza çıkacaktır." CİHAN
<< Önceki Haber Boyları kısa ama aşkları büyük Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER