Boyner'in ismi değişti

Boyner Holding ve Mayhoola arasındaki satış sürecinin tamamlanmasının ardından Boyner Perakende'nin unvanında değişiklik yapıldı.

SHABER3.COM

Boyner Holding ve Mayhoola'nın Boyner Perakende portföyünü paylaşıp ortaklığı sonlandırmasıyla birlikte Mayhoola, Boyner Holding ve Boyner Ailesi'nin toplam yüzde 43,91 Boyner Perakende hissesini 405 milyon dolar (lot başına 1,4 dolar) bedelle satın almıştı.

Boyner Perakende’nin unvanında değişiklik yapıldı. Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları Anonim Şirketi’nin ismi "Beymen Perakende ve Tekstil Yatırımları Anonim Şirketi" olarak değişti.

YENİ İSİM: BEYMEN PERAKENDE VE TEKSTİL AŞ 

Unvan değişikliği Kamuoyunu Aydınlatma Platformu'na (KAP) şöyle beyan edildi: "Şirketimizin, 26 Ağustos 2019 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında alınan kararlar 27 Ağustos 2019 tarihinde İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğünce tescil edilmiş, Şirketimizin unvanı BEYMEN PERAKENDE VE TEKSTİL YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ olarak değişmiştir."

SATIŞ NASIL GERÇEKLEŞTİ?

Mayhoola, Boyner Holding ve Boyner Ailesi’nin toplam yüzde 43,91 Boyner Perakende hissesini 405 milyon dolar (lot başına 1,40 dolar) bedelle satın aldı. 

Buna karşılık Boyner Holding ise Boyner Mağazacılık ve Altınyıldız hisselerinin yüzde 100’üyle birlikte “Altınyıldız” ve “Altınyıldız Classics” markalarını 354-417 milyon TL aralığında belirlenecek bedelle devralmak için anlaşmıştı.
<< Önceki Haber Boyner'in ismi değişti Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER